tiistai 26. maaliskuuta 2019

A vai Y

Minulta on kerran tai kahdesti kysytty, miksi en kirjoita mitään henkilökohtaista blogiin. Syy on oikeasti varsin ymmärrettävä: olen salainen agentti, enkä voi paljastaa itsestäni kauhean paljoa. Jotain ""syvällistä"" tuplalainausmerkeissä voisi välistä silti yrittää rustata, ja mikään ei varmasti paljasta ihmisestä yhtä paljon kuin muutama tiukka "haluaisitko mieluummin"-kysymys, joten niitä siis:

Would you rather: be forced to watch TV all the time or not watch TV at all?

Olen katsonut televisiota. Tiedän, mitä sieltä tulee. Ja sieltä tulee sellaisia asioita, joita en halua katsoa hetkeäkään, saatikka sitten koko aikaa. Varmasti tälläkin hetkellä joutuisin katsomaan Suomen huutokauppakeisaria. Tai samaa Simpsoneiden jaksoa kuudetta kertaa. Tai kaikki James Bondit putkeen.

When you walk into a room, would you rather: have everybody stare awkwardly or have everyone look away in disgust?

Suomalaiseen luonteenkuvaan kuuluu olennaisesti se, että kaikkia ja kaikkea tuijotetaan vähän omituisesti, joten totta kai valitsisin ennemmin sen. "Haluaisitko elää normaalia elämää vai olla kuvottava peikko?". Tyhmä kysymys.

Would you rather: see how you die or see who you will marry?

Kuolemisella ja väärän henkilön naimisella on sellainen yhteinen asia, että molemmat tuntuvat vähän ikäviltä loppuelämän ajan. Jälkimmäisen seuraamuksista joutuu kuitenkin kärsimään pitempään, joten ehkä välttäisin mieluummin sen jollain ennakkotietämyksellä.

Would you rather: be a faster swimmer than Michael Phelps in his prime or be a faster sprinter than Usain Bolt in his prime?

Sitten kun merien pinta nousee luvatun metrin, olen kuin kala vedessä. Sitten kun merien pinta nousee vielä kahdeksan kilometriä, olen kuin Michael Phelps olympia-altaassa. Kyllä sitten jaksaa kaikkia Usain Boltin valinneita naurattaa, kun ei ole enää maan pintaa jäljellä juostavaksi.

Would you rather: be topless all the time or be pantless all the time?

Minulla taitaa olla enemmän tarjottavaa yläosattomana kuin alaosattomana, joten ehkä ennemmin tulisi oleskeltua yläruumis paljaana. Mikä on sinänsä muiden ihmisten kannalta harmi tätä ylävartalon nykyistä talven jälkeistä kuntoa tarkastellessa. Kohta kesäkuntoon. Ihan varmasti.

Would you rather: be a contestant on Wheel of Fortune or be a contestant on Jeopardy?

Jethro juontaa nykyään suomalaista Onnenpyörää, jossa Sara Sieppi tuijottaa tyhjällä katseella jonnekin kameran viereen. Haluaisinko olla osa tätä? En. Jeopardya ei ole enää vuosiin tullut televisiosta, mutta kyllä se vaihtoehtona silti paremmalta tuntuu. Kuten mikä tahansa muu.

Would you rather: cure cancer or make first contact with an alien race?

Jos minut nakitettaisiin ensimmäiseen yhteyteen avaruusolioiden kanssa, jäisi se todennäköisesti myös viimeiseksi yhteydeksi. Sitä paitsi, alienit työntävät probeja lupaa kyselemättä erinäisiin paikkoihin, mikä on ainakin itselleni aika vahva ei.

Would you rather: glue your eyes shut with super glue or spill hot glue over you naked lap?

Liimaa silmiin? Miksi? Syliin kaataminen kuulostaa huomattavasti vähemmän kivuliaalta, tykkään kuitenkin näköaistista. Se on yksi lemppareistani, menee top viiteen.

Would you rather: be a rich but stupid footballer or be a genius but poor scientist?

Paras asia tyhmänä olemisessa on se, että itse ei yleensä edes tajua sitä. Ja jalkapallo on kivaa urheilua. Ja raha on muuten vain kivaa. Jos joku tulisi aukomaan päätään, voisin potkaista häntä sääreen. Paitsi jos tässä tarkoitettiin jenkkifutiksen pelaajaa, silloin en varmaan voisi mitään.

Would you rather: be an excellent singer or be a superb writer?

Tähän piti vastata jälkimmäinen ihan vain siksi, että erinomaisen kirjoittamistaidon kerran kokeneena en kyllä vaihtaisi sitä mihinkään muuhun.

Ja nyt kaikki, minä mukaan lukien, tietävät vähän enemmän tämän blogin kirjoittajasta. Valitettavasti. Toivottavasti peiteroolini ei paljastu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti