tiistai 1. tammikuuta 2019

Kuukauden soittolista: Joulukuu 2018

Hyvä tapa aloittaa uusi vuosi on hoidella viime vuonna tekemättä jääneitä hommia. Kuten julkaista soittolistateksti joulukuulta. Muistaakseni viime vuonna tein uudenvuodenlupauksen, että postaan nämä aina ajoissa. Ei kauas jäänyt, että olisin onnistunut. Tänä vuonna uusi yritys.Children of Bodom - Under Grass and Clover
Bodom edelleen kuulostaa Children of Bodomilta. Ehkä joku minua kovempi metallipää osaa sanoa, onko tässä vanhaan tuotantoon verrattuna muuttunut muuta kuin biisin nimi. Hyvää räimettä edelleen.

The Vaccines - All My Friends Are Falling In Love
Spotifyn vuositilastojen mukaan The Vaccines oli eniten kuuntelemani bändi tälle vuotta 30 tunnin soittoajalla. Hyvä, että välillä tulee uusiakin biisejä, niin ei tarvitse vanhoja enää enempää loppuun kuluttaa.

Kätfish - Itkeminen on ihanaa
Vähän mietityttää, kehtaako näin kornin kuuloista skate punkia kuunnella. Sanoituksetkaan eivät yhtään auta asiaa, jos on yhtä iso miehinen ego kuin minulla.

HENRIK! - Lisää paskaa housuun
Huomattavasti samaistuttavampaa punkkia kuin edellinen kappale.

Dire Straits - Walk of Life
Kuukauden Shazam-löytö. Jokin aamu tuli salilla kajareista, ja päätin kerrankin selvitän missä biisissä on tämä klassinen syntikkaintro. Ei ehkä paras punttibiisi kuitenkaan.

Little Big - Skibidi
Ärsyttää, kun löytää jonkin mielestään siistin pienen jutun, mutta sitten vuonna 2014 Parhaan TV-ohjelman yleisöäänestyksestä Kultaisen Venlan voittanut TV-sarja tekee siitä ison jutun, ja lopulta kun itse sen jutun jakaa kaksi kuukautta myöhässä, on se jo puhkikulutettu juttu.

Jack Back - Grenade
Yllätyin, kun kuulin tämän olevan itse asiassa David Guettan tuotoksia. Tai en toki tiedä, miten iso tuottajajoukko kappaleen takana on häärinyt, mutta paras biisi mitä Guettan (sala)nimellä on pitkään aikaan ollut tarjolla.

Jeff Mills - The Bells (Blue Potential Version)
Tämän lähemmäs joululaulua ei tänäkään vuonna mennä. Eli orkestroitu versio Jeff Millsin klassisesta The Bells-kappaleesta, josta on joskus tehty internetiin Jingle Bells-remix:


Olipa pitkä aasinsilta. Eikä kukaan enää ole joululauluista muutenkaan kiinnostunut tässä vaiheessa vuotta.

Suvi Isotalo - Uusi
No tässä on nyt se joululahjaideoista tuttu Suvi Isotalo ihan kuunneltavaksi asti. Loppujen lopuksi parin kuuntelukerran jälkeen vähän samat fiilikset kuin aiemman pikakuuntelun perusteellakin: suht hyvä, mutta herkästi unohtuva.

Mars Motel - The Enemy
Colors Collide - Glow / Into the Storm
Night Winds - Snakes in the Grass
Redditissä oli yhteistyöllä rakennettu soittolista, johon musiikintekijät saivat lisätä oman kappaleensa jos sitoutuivat kuuntelemaan koko listan läpi. Tilanne päättyi hyvinkin ennustettavasti, kun listalle ilmestyi ennen lukitsemista reilu 900 kappaletta, joiden läpi kahlaamiseen kuluu noin 60 tuntia. Laitoin oman biisini listaan, joten olen velvoitettu kuuntelemaan ne kaikki. Vielä on 700 jäljellä. Alkupäästä nämä kolme kuitenkin kuulostivat hieman keskimääräistä antia paremmalta. Laadunvaihtelu on suoraan sanottuna ollut aika kovaa.

AikaPoliisi - Tahdon Kaatua Päällesi Öisin
Tämä on hyvä. Ei ihan niin hyvä, kuin edellinen AikaPoliisin biisi, ja kertosäkeen jälkeinen syntikkasoolo kaipaisi hieman työstöä, mutta muuten kyllä hyvä. Täydellisyydestä on toisaalta paha lähteä parantamaankaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti