keskiviikko 16. tammikuuta 2019

KHNM-viihdeimperiumi laajenee

TIEDOTE, VAPAA JULKAISTAVAKSI HETI

Vuosien saatossa Keksi hyvä nimi myöhemmin-konserni (tunnetaan myös lyhyemmällä KHNM-nimellä) on pitänyt ydintoimintoinaan blogia ja Facebook-sivua. Nyt yhtiö kuitenkin lähtee laajenemaan näistä uusille poluille, kahdella suurella avauksella.

Ensimmäisenä lisäyksenä on uusi sähköpostitili, keksihyvanimimyohemmin[ät]gmail.com. Tällä liikkeellä tavoitellaan uusien kommunikaatiokanavien avaamista jo olemassa olevien rinnalle.

KHNM - Connecting Humans

Toisena uutena aluevaltauksena on siirtyminen Instagram-markkinoille. Tämä lisäys näkyy selkeimmin blogisivun oikeassa laidassa olevana Instagram-feedinä. Päänavaus suoritettiin, sillä Instagram tarjoaa uudenlaista potentiaalia konsernin kasvuun keinoilla, joita Facebook-sivu ei enää mahdollista.

KHNM - Avain kasvuun

Yhtiön aiemmat toiminnot säilyvät ennallaan. Blogi pysyy edelleen ydinsisältönä, ja Facebook-sivua päivitetään tarpeen vaatiessa. Näillä uusilla, osittain aiempien päälle tulevilla toimilla pyritään kuitenkin saavuttamaan parempaa kommunikaatiota ja laajempaa viihdetarjontaa kuluttajille, samalla kasvattaen brändin arvoa.

KHNM - Hupia koko perheelle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti