maanantai 8. lokakuuta 2018

Kuusi kuvaa kesältä

Nyt kun eletään jo virallisesti syksyä (elokuu on ohitettu, ulkona on kylmää ja ärtymys huonosti toimivista lämpöpattereista on kasvanut huomattavasti), voi muistella kesää. Esimerkiksi kuvien muodossa, ja, yllätys yllätys, joitain muita kuin matkakuvia tällä kertaa. Tämä kuvien postaaminen saattoi olla myös jokin blogihaaste. Oli syy näiden otosten olemassaoloon mikä tahansa, tässä ovat minun kuusi kesäkuvaani tältä vuodelta:


Kesällä tuli tehtyä musiikkia Abletonin parissa. Tai ainakin kovasti yritettyä. Lopulta, kun homma alkoi riittävästi epäonnistumaan, tuli kaikki äänet siirrettyä varsin osuvasti nimettyyn "Audiojunk"-kanavaan, josta niitä ei kukaan ikinä pääse kuulemaan. Parempi näin.


Haapavedellä oli kansanmusiikkifestivaalien yhteydessä havaittavissa seksuaalista aktiivisuutta. Hyvä vain, jollakin se pitää muuttotappiokuntienkin kääntää väkilukua plussan puolelle.


Kerran söin myös kunnolla. Brunssit ovat ehkä maailman helpoimpia kuvattavia, tarvitsee kerätä vain monelle lautaselle vähän kaikkea ja ottaa kuva hieman yläviistosta. Ajankohdasta johtuen luonnonvalaistuskin osuu usein hyvin kohdalleen, ja kun ruoka on jonkun muun laittamaa, se on usein edustuskelpoista. Hankalinta on vain muistaa ottaa kuva ennen syömistä.


Yritin kovasti lisätä aitoa analogista kohinaa musiikkitekeleisiin tällä kytkennällä, jossa vetäisin äänikortin äänilähdön 3.5mm-kaapelilla suoraan kiinni saman äänikortin äänituloon. Voin sanoa, että ei kannata. Typerä idea, "aitoa analogista kohinaa" löytyi nimittäin ihan riittävästi.


Toinen typerä idea oli tämä uppopaistettu Mars-patukka. Samaan aikaan sekä hillittömän makeaa että rasvaista. Silti niin hyvää, ainakin jos onnistui ajattelemaan jotain muuta kuin mitä oli syömässä. Otsalohkossa tosin tuntui epäilyttävää tykytystä ja tukkeumaa nauttimisen jälkeen. Onneksi kylkeen sai jäätelöä tasapainottamaan. Tuntui nimittäin terveysruoalta tuohon rasvajöötiin verrattuna.


Toinen maailmansota vyöryi Oulun Clas Ohlsonille Tiger Panzerkampfwagenin muodossa. En päätynyt ostamaan hienoa tankkireplikaa, en vaikka se olisikin ilmeisesti ollut yhteensopiva "useimpien tunnettujen palikkamerkkien kanssa". Odotan vain, milloin Lego vastaa haasteeseen, tekee oman Leopard 2A7-mallinsa ja räjäyttää tällaiset halvat kopiot palasiksi.

Nyt kesän jälkeen tuntuu, että yllättävän vähän tuli otettua kuvia. Kännykän galleriasta löytyi lopulta kahdeksan "hyvää" otosta, joista yksi esitti tyhjää karkkipussia. Se kertoo jo jotain, jos kyseinen kuva oli kahdeksan parhaan joukossa. Mutta ei se kuvien puute kesästä huonompaa tehnyt. Seuraavaa odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti