perjantai 3. elokuuta 2018

Lukijakysymys: sulkapallomaila

Kysymys!

Mitä oot tykänny uudesta sulismailasta?
- Iida

Kysymyksen mukana tuli myös (positiivista) palautetta, kiitos siitä. Itseäni jäi tosin vaivaamaan, että ilmeisesti tähän blogiin oli päädytty hakusanalla "sulkapalloblogi", mikä on ehkä vähän liioittelua, jos blogin 357:stä tekstistä neljässä on edes mainittu sana "sulkapallo". Toisaalta, yksi niistä oli kokonaan omistettu sulkapallolle, joten ehkä ajatus ei olekaan ihan niin kaukaa haettu.

Tämä kysymys kuitenkin vaatii varmaan hieman pohjustusta sen täydelliseen ymmärtämiseen: alkuvuodesta kirjoitin uudesta hienosta Yonex Voltric Lite sulkapallomailasta blogiin.

Ehkä siinä oli tarpeeksi taustatietoa.

Sininen kostaja.

Uudesta mailasta olen tykännyt erittäinkin paljon, se on nimittäin ollut paljon voittoisampi kuin aiempi kepukka. En tosin tiedä onko tämä muutos johtunut paremmasta mailasta, vai olenko oppinut vähän pelaamaan, mutta ihan jokainen pelini ei enää pääty 21-8 tappioon. Aluksi vähän epäilytti hankkia kärkipainoinen maila kahvapainoiseen tottuneena, mutta kyllä silläkin oppi pelaamaan tovin totuttelun jälkeen. Omaan kikkailevaan pelityyliin saattaisi tosin sopia hieman kärkikevyempikin, ja nykyään on jo niin kovasti jerkkua hauiksessa (niinpä niin), että ongelma on voimanpuutteen sijaan ennemminkin liian pitkät lyönnit.

Jäykkyydestä en osaa sanoa muuta kuin että vielä en ole onnistunut vääntämään mailaa poikki. Painokin on varmaan ihan hyvä, ei ole tuntunut ylivoimaisen raskaalta nostaa kättä maila kourassa. Ehkä seuraavaa mailaa ostaessa hoksaan kiinnittää näihinkin ominaisuuksiin huomiota pelkän painopisteen ja hienon värin lisäksi.

Kaiken kaikkiaan hyvä maila, josta lähtee mukava läsäys, kuten mainostekstissäkin luvattiin. Pitäisi vielä vertailun vuoksi varmaan kaivaa edellinen vielä varastosta ja testata, että onko ero pelissä tosiaan tullut mailasta vai mailan jatkona olevasta ihmisestä. Nyt on tosin jo tovin ollut kesäkausi, joka suomeksi tarkoittaa sitä, että aika on mennyt moneen muuhun asiaan kun sulkapalloiluun. Mutta syksyllä sitten taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti