tiistai 17. huhtikuuta 2018

"Kolme sikasiistii asiaa" -blogihaaste

Ha-ha-haasteaika. Muita blogeja selatessani näin varsin kiintoisan kolmen asian positiivisuushaasteen. Kyseisessä haasteessa on tavoitteena miettiä kolmea positiivista juttua tässä päivässä, tässä elämässä, tässä minussa, tässä blogissa ja tänä vuode:ssa. Kaiken kaikkiaan 15 hyvää asiaa, mikä on aika monta tähän blogiin. Varmaan enemmän kuin mitä 2,5 vuodessa olen saanut yhteensä rustattua. Ehkä tällainen haaste juuri siksi onkin olemassa, ei aina kannata niin synkästi. Joten aloitetaaaaaaan.

Tässä päivässä.
 1. Lenkillä minua sattui vain vähän. Eikä kipu osunut edes keuhkoihin. Vaikka tuskin jalkasärky paljon sen parempi juostessa on. Mutta ollaan nyt positiivisia kerrankin kun tällaiseen haasteeseen pitää vastata.
 2. Otin nepalilaisesta ravintolasta kaksi jälkiruokakarkkia yhden sijaan. Jos kyseisen puljun pitäjä pitäisi blogia, hänen "päivän kolme negatiivista"-blogihaastelista sisältäisi kohdan: "joku apina pöllii suklaat. En tiedä, kauanko pystyn enää pyörittämään ravintolaa tällä tappiolla. Kunpa ihmiset joskus ajattelisivat muita kuin itseään. Olen vain niin väsynyt. Kunpa tulisi sade, joka pyyhkisi tämän saastan kaduilta."
 3. Kuukauden vanhat kananmunat olivat ihan syötäviä. Ainakin hajun perusteella. Makukin menetteli. Todellisuus munien kunnosta selvinnee lähitunteina. Vatsa ei ainakaan vielä rutise uhkaavasti, mikä on yleensä näissä asioissa varsin hyvä merkki.


Elämässä
 1. On fyysisesti mahdollista, että hymyilen töissä. Ei sillä, että sitä liikaa tekisin, mutta minulla on työpaikka, jossa voin olla, ja toistaiseksi vielä kaikki naaman lihakset pelaavat sen verran hyvin, että virneentapaisen voisi punnertaa naamalle.
 2. Ostin Stadiumilta kolmet kengät kaksien hinnalla, ja nyt minulla on kenkiä varmaan seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Materia tekee onnelliseksi, ainakin jos se mahdollistaa pihalla liikkumisen
 3. Noin keskimäärin ajateltuna, kaikki on oikeastaan ihan hyvin. Väittäisin, että jos ei keksi mitään erityisen positiivista (tai negatiivista, jonka voisi väkisin vääntää positiiviseksi), ovat asiat ainakin siedettävällä tolalla.


Minussa
 1. Minulla ovat kaikki hampaat tallessa. Itse asiassa viisaudenhampaita tarkastellessa joku ilkeämielisempi voisi jopa sanoa, että niitä on enemmän kuin tarpeeksi tämän kokoiseen kitavärkkiin.
 2. Olen mestari välttelemään asioita. Esimerkiksi hammaslääkäriajan varaamista olen lykännyt jo hyvän tovin, huolimatta viisaudenhampaiden määrästä, koosta tai väristä.
 3. Pystyn kirjoittamaan tällaisia listoja ilman oikeaa totuutta välttelevää ironiaa.


Blogissa
 1. Blogi on maailman paras blogi. Tai ainakin Suomen. Tai ainakin oli vuonna 2016.
 2. Joku tätäkin ilmeisesti lukee. Onnittelut kaiken kestämisestä hänelle/heille.
 3. Uskomattoman hieno logo. Käsittämättömän upea taidonnäyte. Seksiwau! Nokkela oivallus näinkin kankealle nimelle


Tänä vuode:ssa
 1. Kevät on ollut niin kylmä, että ei ole ollut kiirettä ostaa uutta välikausitakkia. Toppatakki riitti pitkälle, ja sen jälkeen riitti kevyempi toppatakki. Nyt tosin näyttää uhkaavasti siltä, että joutuu viimein antamaan periksi ja hankkimaan uutta vermettä.
 2. Tämä vuosi ei ole viime vuosi. Ei viime vuosi sinällään huono ollut, se oli vain hetkittäin tarpeettoman kovaa vuoristorataa leppoisan Potnapekka-ajelun sijasta.
 3. Ehdin käyttää parturissa kanta-asiakasalennukseni ennen totaalista kaljuuntumista. Viidennen leikkauksen sain puoleen hintaan! Vuosi sitten kyseisen kortin täyttämisen aloittaesani en ollut varma ehdinkö saada lappua täyteen ennen kuin luonnon oma parturi hoitaa tehtävänsä.


Haasteisiin kuuluu ilmeisesti myös jatkohaasteen heittäminen eteenpäin. Siksipä haastankin itseni tekemään jatkossa(kin) laadukkaampaa sisältöä. Esimerkiksi pitkään aikaan ei ole ollut ovenkahva- tai suklaavertailuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti