tiistai 23. tammikuuta 2018

Kuinka tehdään viraalivideo

Onko sinulla hyvä video, mutta et tunnu saavan sille katselukertoja? Haluaisitko, että sinulla olisi tuhansia ja taas tuhansia faneja, jotka rakastavat sinua oikeasti, toisin kuin se ikävä henkilö, jota paremmaksi puoliskoksesi kutsut? Vai tuntuuko vain siltä, että haluaisit saada omaa komeaa naamaasi paremmin ihmisten verkkokalvoille? Jos olet joskus elämässäsi sanonut kyllä, on aika tehdä viraali video! Se on helppoa, seuraa vain näitä viittä askelta ja olet pikatiellä kohti Internet-julkisuutta.

Eihän se ole kuin näpy-näpy ja enter.

  1. Kuvaa video (tai varasta, niin kaikki muutkin netissä tekevät). Mielellään kymmenen vuotta vanhalla kamerakännykällä pystysuorassa. Sisällöllä ei ole oikeastaan väliä.
  2. Keksi täysin videoon liittymätön nyyhkytarina. Mielellään jonkin sortin eläimeen liittyvä, sillä ei kukaan pysty faktoja eläimiltä tarkastamaan ja ne ovat söpöjä.
  3. Lisää videon ylä- ja alalaitaan mustat palkit, joissa tiivistät tarinan lyhyesti "very sad, faith in humanity lost". Muista laittaa itkeviä emojeita riittävästi kuvaamaan tuntemaasi rintaa repivää surua.
  4. Lähetä video Facebookiin, ja kirjoita sen kuvaus Donald Trumpaisen ytimekkäästi: "WOW. Very sad". Lisää vielä perään "Tag someone to make them sad".
  5. Lopuksi postaa pätkä mihin tahansa ryhmään, jossa keski-ikä tai älykkyysosamäärä huitelee neljänkympin tienoilla. Näitä ei ole vaikea löytää.
  6. (Valinnainen) Nauti lumipalloefektistä. Tämä valinnainen, sillä on varmasti hyvin vaikea nauttia yhtään mistään tuntematta syyllisyyden taakkaa tällaisen oksennuksen tuotettuaan.

Yritin etsiä Youtubesta malliesimerkkiä tällaisesta videosta, mutta jostain syystä tuli vastaan vain jotain kuvottavia finnienpuristelu/mato korvassa/käärme syö ihmisen-videoita. Laitoin sitten yhden harvoista Facebook-videoista, josta olen pitänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti