torstai 5. lokakuuta 2017

Vuosittainen DJ-hommien comeback

Jotakuinkin vuosi sitten ilmoitin eeppisestä comebackistani DJ-keikkojen pariin yhden illan ajaksi. Nyt on tullut aika palata jälleen kerran dekkien taakse, mutta "oikeasti vain yhdeksi illaksi" ja "todellakin viimeisen kerran". Osallistuin nimittäin pari viikkoa sitten mixtape-kilpailuun, joita olen elämässäni kolunnut läpi jo useammankymmentä. Erona aiempiin tällä kertaa oli kuitenkin se, että onnistuin vakuuttamaan ainakin jonkun taidoistani ja pääsin esiintymään.

Myönnettäköön, kilpailussa oli neljä osallistujaa, joista kaksi valittiin, mutta ei se suinkaan muuta muuksi sitä tosiasiaa, että olen ensi lauantaina Oulun Tivolissa nakuttamassa huippulaadukasta housea. Jos minun naamani ei riitä myymään tätä tapahtumaa, niin on siellä esimerkiksi muuan Orkidea myös.

Tähän voisin vielä laittaa sen 20 minuuttisen mestariteoksen, jolla lohkesi paikka tapahtumassa. Nyt jälkikäteen kun voittaja on selvitetty voin myöntää, että pari tyylivirhettä mahtui mukaan, mutta pääasiassa ihan nätisti sulavaa settiä.
 

Jos sattui iskemään, niin kyllä artistisivustakin Facebookissa saa myös tykätä. Unohdan sen aina puoleksi vuodeksi kerrallaan, joten mitään ylenpalttista uutisvirran ylitsevuotoa ei tarvitse pelätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti