tiistai 24. lokakuuta 2017

Späm 2: Spämmin paluu

Aikoinaan kerroin hienoista roskapostiviesteistä, joita olin saanut. Yllättäen internetissä pään aukominen ei ole korjannut tätäkään ongelmaa, jos jotain niin korkeintaan pahentanut. Siksi onkin aika sukeltaa spammilaatikon syvimpiin syövereihin, ja katsoa mitä ihanaa minulle on taas tarjolla. Koska olen huono uimari, en kuitenkaan sukella otsikkoa syvemmälle.Lähettäjä: Bitcoin
Aihe: Sinulle on jaettu yksi (1) bitcoin

Tätä kirjoittaessani yhden Bitcoinin arvo on yli 5000 euroa. Tieto pistää vähän epäilemään viestin aitoutta, vaikka ei tietenkään minua haittaisi jos joku minulle tällaiset massit löisi räpylään.

Lähettäjä: {Suomalaisen ihmisen koko nimi, jonka sensuroin koska olen tylsä}
Aihe: Et ehkä usko, mutta saatat rikastua jo tänään...

Itse asiassa uskon, sillä juuri edellisessä viestissä minulle lahjoitettiin 5000 euron edestä ykkösiä ja nollia.

Lähettäjä: Viagris
Aihe: Pelasta seksielämäsi ennen kuin on liian myöhäistä!

Juku, nyt on kiire. Jos en vastaa tähän, niin joku varmaan vie jynkyt piiloon. Sitten ei jää enää mitään jäljelle.

Lähettäjä: {Suomalaisen ihmisen koko nimi, jonka sensuroin koska se edelleen tuntuu ihan järkevältä}
Aihe: Tilisi ei ole aktiivinen enää huomenna

Tällainen viesti voisi muuten ehkä hieman kuumotella, mutta kun se 1) tulee yksityishenkilön nimellä 2) tulee joka päivä, monta kertaa päivässä. Varsinkin jälkimmäinen, "oikeasti kyllä huomenna"-tyylinen pommitus vie pohjan.

Lähettäjä: Venla
Aihe: Venla lähetti sinulle suudelman

Ei internetin kautta voi lähettää suudelmia. Se vaatii fyysistä ihmiskosketusta. Pehmeiden huulien hellää toisiinsa tööttäystä. Ehkä vähän pusukaverin kakomisrefleksin toimivuuden kokeilua kielenkärjellä.Lähettäjä: Varma Erektio
Aihe: Tässä on valmiste, joka pelastaa seksielämäsi

Jos alkaisin tekemään aikuisviihdettä, niin pornonimeni olisi kyllä ihan varmasti Varma Erektio. Tämä spämmi tuli kuitenkin vähän myöhään, sillä en vastannut edelliseen seksielämän pelastusviestiin ajoissa ja seksielämäni on nyt varmaan jo tuhottu.

Lähettäjä: FinExperts with Rahoitusasiantuntijat
Aihe: Minun tarpeisiini räätälöidyt lainat!

Hyvä että joku on löytänyt tarpeisiinsa räätälöidyt lainat. Mistähän saataisiin minullekin? Ehkä kuitenkin vähän tarpeetonta tykittää satunnaisten ihmisten sähköposteihin löytäneensä hyviä lainoja. Minua ainakaan ei kiinnosta.

Lähettäjä: Lili
Aihe: Yksityinen kuva naisista

Lili, senkin idiootti. Jos kuvan lähettää sähköpostilla tuhansille ihmisille, ei se enää ole yksityinen.

Lähettäjä: milissa_mis
Aihe: Toivon, etta voimme olla ystavia

Toivon, että painut vittuun.

Lähettäjä: dimas guido silva
Aihe: HUOMIO

Tällaisella HUOMIOn huutamisella dimas varmasti pärjäisi armeijassa. Valitettavasti otsikosta jäi vähän hämäräksi mihin huomiota haluttiin suunnata. Niin jäi kyllä intissäkin.


Vähemmän yllättäen tarjolla on edelleen pääasiassa rahaa ja seksiä. Ja huomiota dimakselta. Mutta toisaalta, mitä muuta sitä ihminen tarvitsee. Ehkä edelleenkin sen "hieman" paremman roskapostisuodattimen. Näihin on silti varmaan tyytyminen, jos raha ei tee onnelliseksi niin toivottavasti edes seksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti