torstai 28. syyskuuta 2017

Kuukauden soittolista: Syyskuu 2017

On taas se aika kuukaudesta. Se aika, kun vähän kiukuttaa, tekee mieli syödä suklaata ja jostain taitaa vähän vertakin tirahtaa. Eli on aika kuukauden soittolistan. Jotenkin tuli vähän mollivoittoisempi tämän kuun listasta, mutta kai se on syksy mikä verottaa. Vähän laiskotti tätä kirjoittaessakin. Onneksi kesään ei ole enään pitkä aika.

Zen Cafe - Tämä on syksy
Jos ei ole edellisen soittolistan jälkeen ikkunasta ulos katsonut, niin on saattanut mennä ohitse se tosiasia että pihalla on syksy. Ja se on nyt.

Samae Koskinen - Hillitön Elämä
Samae on siitä outo lauluntekijä, että jostain syystä hänen hyväntuuliset laulut tuntuvat surullisilta, ja surulliset hyväntuulisilta.

WÖYH! - Kellonpurija
Jos joku tietää mikä WÖYH! on, niin minulle saa kertoa. En edelleenkään oikein ymmärrä mistä tässä on kyse, vaikka jo kolmannessa albumissa mennään. Albumissa, jonka nimi on KRTKRTK.

Beast in Black - Blind and Frozen
Kuukauden kiintiöhevi. On tosin sen verran syntikkaakin pelissä että alkaa olla heviksi kutsuminen siinä ja hilkulla, kitaroilla varustettu eurodance voisi olla lähempänä.

Ursus Factory - Ei
Kolmas kuukausi tätä bändiä putkeen, eikä edes kaduta. Kaikkea muuta. Ensi kuussa tulee varmaan neljäs.

Ville Nurminen feat. Vivien - 5/5
Jos yläasteräpiltä kuulostava musiikki ei tee tehtäväänsä, niin kokonaan vertikaalissa kuvattu musiikkivideo sen kyllä tekee. Vaikka pakko myöntää, kateellinen olen näistä maisemista. Ainakin jos ne olisivat horisontaalissa kuvattuna.
Topi Saha - Nebraska
Tämä on sellainen hyvä pahan päivän biisi, jonka itse olen tulkinnut "hommat on vähän perseellään, mutta ei sille kauheasti mitään mahda"-henkiseksi lohdutukseksi. Näin Sahan myös livenä yksi viikonloppu. Oli hyvä.

Antti Pouta - Itsenäisyyspäivä
"Tää on meidän määränpää, ellei lähdetä" on vähän sellainen itsestäänselvä latteus, jota kaltaiseni yksinkertainen ihminen voi miettiä päässään ajatellessaan syvällisiä.

Dino Mansik - Tämä tunne mistä tiedän onko totta
Tätä lässytystä kuunnellessa tuli mieleen, että ehkä listalla voisi olla useampi kuin yksi kappale raakaa ja rehellistä HEVIÄ. (Oikeasti tykkäsin)

Mr. Oizo - Let the Children Techno
Unicefin mukaan lapsella on viisi perusoikeutta:
  • Syrjimättömyys
  • Lapsen edun huomioiminen
  • Oikeus elämään ja kehittymiseen
  • Lapsen näkemysten kunnioittaminen
  • Tekno

Fred Falke - 808 PM At The Beach
Vaikka kesä on kuollut ja kuopattu, niin aina voi yrittää viimeiseen asti kieltää kaiken ja kuunnella kesäisiä biisejä.

Xinobi - Valsa in NJ
Yksi päivä tätä biisiä kuunnellessani ajattelin minulla olevan niin ylivertainen musiikkimaku, että minun pitäisi tehdä podcastia. Ajatus tuntui hyvältä, kunnes tajusin, että joutuisin silloin puhumaan ääneen.

Nari & Milani and Christian Marchi - The Creeps 2016
Kappaleet, joissa on julkaisuvuosi nimessä, ovat siitä huonoja että heti jää kiinni jos niitä jakaa liian myöhään. Kuulin muuten "alkuperäisen" version tästä kymmenen vuotta sitten. Paikka ikäkriisille.

Mark Knight & Ben Remember - Let Me Go
Osallistuin tällä viikolla mixtape-kilpailuun, jossa oli mahdollisuus päästä vetämään DJ-keikka. Edellisestä kunnon setistä onkin jo tovi. Saa nähdä miten kisassa käy. Tämä biisi ei mahtunut osallistuvaan mixtapeen, vaikka täyttä timanttia onkin.

FM-84 feat. Ollie Wride - Running in the Night (Josep & Kane Remix)
Oli tästä vedosta alkuperäinenkin niin hyvä, että ei tätä kauheasti olisi tarvinnut muokata. Eikä sitä oikeastaan edes ole kauheasti muokattu, aika samahan tämä on kuin orkkis.

Avicii feat. Sandro Cavazza - Without You
Aviciihan lopetti keikkailun, ja ilmoitti jossain haastattelussa sen ansiosta hänellä on aikaa "opetella uusia genreitä". Mikä kuulostaa vähän höpöltä, kun tämä uusi biisi kuulostaa juuri samalta kuin kaikki vanhatkin biisit.

Iggy Pop - Lust for Life (The Prodigy Remix)
Ihan onnistunut remix, joka säilyttää aika pitkälti alkuperäisen kappaleen poljennon, mutta kuulostaa silti kohtuullisen paljon Prodigyltä. En vain tiedä vielä pidänkö tästä.

Boxplot - My Non-Existent Friend, Alice
Varmat kylmät väreet tästä. Bassodroppia odottavalle aikamoista kiusausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti