sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Kuukauden soittolista: Elokuu 2017

Näin unta. Näin unta, että joku, en muista kuka, kuunteli tätä tämän kuukauden soittolistaa, tunsi olonsa jatkuvasti hieman huonovointiseksi ja alkoi lopulta oksentamaan. En kerro minkä biisin kohdalla olon heikoin hetki pääsi ilmoille, mutta kuuntele ja kokeile itse.
Meat Katie & D. Ramirez - Stop the Revolution (Dubfire's Arrowhead Dub Extended)
Tässä oli varsin tymäkkä intro, eikä loppukaan biisistä tietenkään kylmäksi jätä. Vähän vaati toki tietynlaista mielentilaa että iskee kunnolla, mutta minulla ainakin on tällä hetkellä juuri sopivan verran väsy.

Camelphat & Edelbrook - Cola
Tämä oli sellainen kappale, joka ei ensimmäisellä yrityksellä lähtenyt, mutta kun muutaman kerran jaksoi hinkuttaa niin kyllähän siitä yksi henkilökohtainen kesähitti tuli.

Seamus Haji presents Get This! - Ya Underwear (Vanilla Ace Remix)
Maailma olisi parempi paikka jos siellä olisi enemmän funkahtavaa housea.

Hardwell, Atmozfears & M.BRONX - All That We Are Living For
Isoin ero melodisen hardstyle-dj:n ja kovemman hardstyle-dj:n välillä on se, että hardcore-tyyppi heiluttaa ilmassa nyrkkiä, kun taas hardstyle-dj heiluttaa ilmassa avointa kämmentä. Ja tekee välillä käsillään sellaisia sydämiä.

June Miller, James Marvel & MC Mota - Don Dada (The Breaks EP)
June Miller on siitä mielenkiintoinen drum'n'bass-duo, että ei voi ikinä olla kovin varma ennakkoon millainen uusi kappale tulee olemaan. Tällä kertaa ei ollut edes d'n'b-ralli.

The Killers - Run for Cover
Paras juoksubiisi mitä olen pitkään aikaan kuullut. En tiedä onko tarkoitusta vai sattumaa että nimessäkin mainitaan "run".

Roisto - No Regrets
Viikko sitten mietin, että kuinka ihminen voi elää tehden valintoja ilman että hän katuu mitään. Sitten hoksasin: sillä tavalla, ettei kadu mitään. Uskomatonta sinänsä.

Glen Everhart - Golf Is Such an Easy Game
Tutustuin tässä muutama viikko takaperin hauskaan palveluun nimeltä Every Noise at Once, joka ilmeisesti pyrkii kartoittamaan n. 1000 genreä musiikkia Spotifyssä. Aina löytyy jotain uutta kuunneltavaa kun sivulla käy, joskin käyttöliittymä on aika huono. Tämä teos löytyi osastolta "Twin Cities Indie". Kansikin on yhdenlaista taidetta.


Nico & Riku Kerkola - Student Laiffii
Nyt on kyllä niin geneeristä "tentti & tonnikala"-tasoista opiskelijaelämän kuvausta, että epäilen vahvasti etteivät tämän biisin tekijät ole ikinä itse opiskelleet, vaan kaikki tieto rajoittuu oikeasti puhtaasti puhkikulutettuihin kliseisiin.

2 Times Terror - Tieto maksaa ihmisverta, naisia, lihaa ja hampaiden kultaa
Jos joku kysyisi minulta miten tämä eroaa Turmion Kätilöistä, en todennäköisesti osaisi vastata. Vaikka ei se minua kyllä mitenkään haittaa että löytyy enemmänkin menevää industrial-metallia.

Rammstein - Frühling in Paris
Uudelta Rammsteinin livelevyltä pätkä (tai no, uudelta, toukokuussa tullut). Rammstein on kyllä hyvin ankea bändi kuunnella livenä, vähän väliä kuuluu jotain pauketta ja voi vain mielessään miettiä miten iso pyro tällä kertaa poksahti. Video auttaisi.

Zen Cafe - Talo
Zen Cafelta löytyy aina sopiva biisi jokaiseen elämäntilanteeseen, ainakin jos on kaksikymmentäjotain-vuotias mies, jonka elämästä on suunta hukassa.

Risto - Annukan kaa
Aika usein tulee sanottua, että "tämä on paras säkeistö ikinä missään", mutta nyt tuli kyllä sellainen vastaan mitä on vaikea enää ylittää:


Mun silmät eivät kestä tätä vitun kevättä.
Vaikka onhan se kivaa, kun lehdet alkaa kasvaamaan,
ja ihmiset toisiaan panemaan eikä vaan kotonaan runkkamaan,
ja kurkkimaan näkiks kukaan kun säleverho onkin avoinna.

Ursus Factory - Matt Damon
Toisinaan on kiva tietää, että en ole ainoa ketä välillä ärsyttää Matt Damonin naama.

Tony Halme - Mä oon tällainen
Tämä juttu käy vielä joskus järkeen.

Steve Angello feat. T.D. Jakes - Rejoice
Suhteellisen ambienttiin synthwaveen lisättynä jonkun jenkkipastorin mölinöitä. Mielenkiintoinen konsepti. Toimii yllättävänkin hyvin.

Voin nyt lopuksi paljastaa, että se oli se June Millerin biisi, joka aiheutti unessani voimakkaan reaktion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti