tiistai 14. maaliskuuta 2017

Pihvi & Puhallustyö-päivä

Steak & blowjob-päivää vietetään 14. maaliskuuta, eli tänään. Suomennos löytyy otsikosta, mutta päivän idea lyhkäisyydessään on kuukausi ystävänpäivän (joka on akkojen juhla) jälkeen juhlia karskisti ja miehekkäästi pihvien ja suihinottojen parissa jotain muuta kuin ystävyyttä. Jokainen mies kuitenkin on yksilö, eikä mielestäni kaikille oikeastaan tällainen sovi. Ei minulle ainakaan.

Elämäni miehiä, vahvoja herkkiä / elämäni miehiä, suuria pieniä

Esimerkiksi yksinäiselle, vähän köyhemmälle miehelle (ei minä) sopisi jauhlihapihvi & imuri-päivä. Herkulliseen naudan sisäfilepihviin ei välttämättä ole varaa, joten sen voi korvata Atrian pierukaasuun säilötyllä jauhelihakäntyllä. Kumppaniakaan ei löydy suorittamaan fellaatiota, joten imuri ajaa varmasti asiansa paremman puutteessa.

Työn touhussa

Lehmä & syvä nivusvenytys-päivä olisi puolestaan kuin tehty hedonistille narsistille. Lehmästä riittää syötäviä pihvejä ja muuta haaskattavaa jotakuinkin yhden ihmisen tarpeiksi, ainakin tämän tietyn päivän ajaksi. Syvällä venytyksellä voi sitten nähdä omasta rakkaasta itsestään puolia, joita ei ole ennen nähnyt. Venytys kannattaa kuitenkin tehdä ennen ruokamättöjä.

Taittuu taittuu

Alistuvalle vegaanille voisi sopia soijanakki & pegging-päivä. Soijanakki nyt on ilmeinen juttu, vegaani kun ei syö lihaa. Itse söin kerran grillattua soijanakkia, näytti lähinnä visvaiselta nippeliltä, mutta maistui lopulta ihan syötävältä. Peggingiä en lähde tässä avaamaan enempää kuin että sanakirja.org tarjoaa sille käännökseksi "tapitus", mikä on sinällään aika oikein.

Silmät eivät ole ainoa asia mikä tapittaa.

Loppujen lopuksi jokaiselle tämä päivä onkin aika yksilöllinen. Oma päiväni tänään oli sitä-pahaa-jauhelihakastiketta-jota-tein-viikonloppuna & [content removed]-päivä. Yritin taas viikonloppuna kokata parasta jauhelihakastiketta ikinä, mutta mautonta mössöä siitä taas tuli. Väkisin sen sai kuitenkin kurkusta alas rusikoitua lounaseväänä. Päivän toisen osion jätän lukijoiden mielikuvituksen varaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti