lauantai 4. helmikuuta 2017

Tietohead - Value for Spades

Huono puoli nykyajassa on se, että jo puolikkaassa viikossa kaikki meemit ehtivät vanhentua, ja kun viikonloppuna olisi aikaa tehdä jotain hassua aiheeseen liittyvää, niin koko juttu alkaa tuntua jo kuolleen hevosen ruoskimiselta.

Joka tapauksessa, tällä viikolla kävi niin hassusti että Tieto, tuo Tieto teknisten ratkaisujen tarjoaja, siirtyi IT-alasta jotain tietävien sisäpiirin vitsistä koko kansan vitsiksi. Kaiketi firman sisäiseen jakeluun tarkoitettu hassutteluvideo lähti leviämään nettiin, koska ilmeisesti internet toimii tällä tavalla. (Joku foliohattu voisi veikata tätä myös viraalimainoskampanjaksi)Vähän on epäselvää tapahtuiko Tieto murto, eli varastiko joku hakkeri videon, vai Tieto vuoto, eli jakoiko vain joku kyrpiintynyt työntekijä videon nettiin muiden naurettavaksi. Epäilen jälkimmäistä, sillä Tieto murto oli päästäni heittämä sanaleikki. Niin tai näin, alkuperäinen video poistettiin YouTubesta, mutta se palautui hyvin pian sinne uudestaan seuraanaan muutama hauska remixi, koska ilmeisesti internet toimii tällä tavalla.

Joka tapauksessa, näin netissä hauskan kuvan.


Ja sain idean.Eli Motörheadin Ace of Spadesin ja Tiedon Value for Lifen mash-up. Vähän kiireellä tein, ja parilla efektillä olisi ehkä vähän nätimmin saanut vokaalit irtoamaan taustoista, mutta en suoraan sanottuna usko että tämä on sellainen projekti mihin kannattaa tuntikausia elämästään panostaa. Hyvä se on, nauttikaa olkaa hyvät.

Varmaan sanomattakin selvää, että tulevaisuudessa on turha haikailla Tiedolle hommiin.

Clock-speed is fast but we'll survive.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti