tiistai 7. helmikuuta 2017

Runeberg, kolvaus ja Sean Paul

Runebergin päivä oli. Pitkästä aikaa kunnioitin kansallisrunoilijaa syömällä hänen nimikkoleivoksiaan, todennäköisesti ala-asteikäisenä olin viimeksi tällaista namia syönyt. Kun lähtee asenteella "ei se niin paha voi olla kuin mitä muisteli", yllättyy aina positiivisesti. Niin myös tälläkin kertaa, sillä aika hyviä sokeriherkkuja nämä loppujen lopuksi ovat. Ehkä rommi ja punssi tekivät tehtävänsä, tai ainakin niitä osaa arvostaa paremmin vanhalla iällä.

Kohta ollaan vitun päisn.

Pitkästä aikaa jaksoin myös soittaa teknoa teknolaitteella. Kerta kerran jälkeen tulee siedettävämmän kuuloista jälkeä. Parit pikkuviat sain toki näinkin lyhyeen pätkään mukaan, eritoten efektien kanssa kikkaillessa, mutta pääasiassa kohtuullisen sulavaa settiä. Siis sikäli mikäli tech house ja techno uppoaa. Ehkä ensi kerralla jotain menevämpää.Olen yrittänyt opetella kolvaamaan. Tulin nimittäin siihen lopputulokseen, että kolvaus on varmasti jossain määrin hyödyllinen taito tietotekniikan alan ammattilaiselle. Niinpä ostin Kiinasta parin euron ledisarjan ja Lidlistä kympin kolvin ja aloin suuttumaan molemmille asioille yhtaikaa. Kiinni kolvaamisen lisäksi pääsinkin harjoittelemaan esimerkiksi komponenttien irroitusta, kun aloin kolvaamaan komponentteja väärinpäin. Samassa rytäkässä paskoin myös piirilevyn. 5/5 harrastus, kannattaa kokeilla.

Kuka on niin tyhmä, että kolvaa ledit tuolle reikäpuolelle missä on nuo kuparilätkät? Minä. Oppia ikä kaikki. Kieroonkin menivät mokomat pienet perkeleet, onneksi ne sai vielä kuitenkin irrottaa. Valitettavasti niitä ei sitten enää saanut takaisin kiinni.

Lisäksi olen viime aikoina taas kyrpiintynyt Sean Pauliin. Kyseinen hiippari on nimittäin fiittaamassa Clean Banditin Rockabye-biisillä, joka tulee radiosta. Kukaan muuhan ei nimittäin osaa sisäistää yksinhuoltajien kokemaa elämää, tuskaa ja kärsimystä yhtä hyvin kuin Sean Paul. Tämä käy helposti ilmi siitä, että mies huutaa perinteisen "BEIBI GÖRL" möläytyksen sijasta "DAILY STRUGGLE", koska, tiedättehän, rankkaa on.

Muutenkin sen näköinen janari että todennäköisesti enemmänkin tuottaa maailmaan yksinhuoltajia kuin huolehtii niistä.

Olisipa vain enemmän aikaa, tai vähemmän harrastuksia. Viime päivinä on tuntunut että päivistä loppuvat tunnit kesken. Voisi lopettaa työt, tai nukkumisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti