perjantai 25. marraskuuta 2016

Tissiviikko

Toisinaan onnistun tehokkaasti välttelemään töissä töiden tekemistä, ja tämän vuoksi minulla onkin aikaa muuhunkin kuin töiden tekemiseen töissä. Esimerkiksi eilen vilkaisin Helsingin Sanomien uutisia ja luetuimpien juttujen joukossa oli minua kiinnostava otsikko: Tissiviikko on käynnissä. Koska olen lihassa heikko, niin tottakai minun täytyi klikata uutista.

Kyseessä on, kuten ajan tapoihin kuuluu, voimaannuttava kampanja. Ylläolevan linkin takaa löytyy tarkempi kuvaus, joka oli tiivistetty hyvin yhteen kuvaan, mutta en nyt laita sitä tähän koska siinä on paljas nännerö. Ajatuksena kuitenkin on normalisoida ajatuksia ihmisten rintavärkeistä esittelemällä ja kertomalla tisuleista, tavalla tai toisella. En toki uskaltanut laittaa tähän kuvaa nännistä, joten voi heti alkaa miettimään miten hyvä startti tuli otettua.

Empowering stock photo.

Hetki kuitenkin piti miettiä, kuinka minä pystyisin bloggaamaan rinnoista ja yhteiskunnan normeista ja voimaannuttamisesta ja osallistumaan tähän huipputärkeään kampanjaan, mutta onneksi lopulta keksin: voin nimittäin jakaa salilla tekemäni rintatreenin, jolla olen saavuttanut oman huippukuntoisen ja loppuun saakka voimaannutetun etuyläruumiini.

Tee tämä treeni 2-3 kertaa viikossa, ja huomaat tulokset jo neljän viikon jälkeen. Takaan sen. Jos et näe eroa aiempaan, saat rahasi takaisin.
- 3 x 12 toistoa rintaprässilaitteessa. Voi tehdä enemmänkin jos jaksaa. Vähemmänkin saa tehdä jos tuntuu että ei viitsi, ei sitä itseään tappaa tarvitse. Sellaisilla painoilla, että jaksaa suunnilleen kaikki 12. Vähän päivän ja fiiliksen mukaan. Jos tuntuu ensimmäisen sarjan jälkeen että ei pysty niin toinen sarja keveämmillä painoilla. Tai päinvastoin. Kyllä te itse paremmin tiedätte kuin minä.

- 3 x 12 toistoa pec deckissä. En oikeastaan tiedä tämän laitteen oikeaa tieteellistä nimeä, mutta sellainen laite, jossa tehdään vähän sellaista väkivaltaista halausliiketta. Käytännössä niinkuin tämän videon laite. Muuten samanlaiset ohjeet toimintaan kuin yllä.

- 5 minuuttia ruosteisen Husqvarnan käyntiin repimistä. Noin 20 sekuntia riuhtomista, jonka jälkeen voi 10 sekuntia huutaa vittusaatanaperkelettä. Toista 12 kertaa, tai kunnes saha pörähtää käyntiin (ei se pörähdä, siinä on tulppa kastunut).

Ei se laite käyntiin lähde ainakaan siihen nojaamalla. Sitä paitsi en usko, että työturvallisuusviranomainen tykkää hyvää tällaisesta sahan käyttöasennosta.

Vaihtoehtona tälle:

- 5 minuuttia käsipainon maasta repimistä. Vähintään 20 kilon, sen verran vastusta siitä Husqvarnan narusta löytyy. Koska käsipainoa nostellessa ei ole oikeasti kiire metsään kaataamaan mäntyjä, niin sen kanssa ei tarvitse pitää kiroilutaukoa.

- 100 punnerrusta, 100 istumaannousua, 100 kyykkyä ja 10 kilometrin lenkki. Äläkä koskaan käytä ilmastointia, ei väliä kuinka kylmää tai kuumaa on.


Jos näillä ei ala olo voimaantua ja lihas voimistua niin en tiedä millä sitten. En kirjoittanut tätä rintaliivit päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti