tiistai 29. marraskuuta 2016

Kuukauden soittolista: Marraskuu 2016

Musiikkia kuukauden soittolistan muodossa. Tällä kertaa melkein pelkästään elektronista laatupauketta, lopppuun pari vähän erilaisempaa kappaletta.
DJ Shadow - Building Steam With A Grain Of Salt (Bondax & Karma Kid Remix)
Keskimäärin Shadowille tehdyt remixit ovat kauheita köpöstyksiä, mutta joko tämä on keskimääräistä parempi tai kriteerini ovat vuosien saatossa laskeneet. Ihan hyvä remixi nimittäin. Paras remixi kuitenkin on edelleen Irn Mnkyn remix Walkie Talkiesta.

Gladiator - Assembly Line
Tämähän kuulostaakin aivan joltain kookomalinjastolta. Enemmän kuin musiikilta, voisi joku ilkeämielinen sanoa.

Axel Boy - Sync To The Beat
En tiedä miksi, mutta töissä olen havainnut parhaaksi keskittymis-/flowmusiikiksi tällaisen korvia särkevät ja yksinkertaisilla vokaalihookeilla varustetun bassonräjäytysmusiikin. Tai ehkä ei keskittymismusiikiksi, vaan koodausmusiikiksi, kun voi lyödä puppukoodigeneraattorin tulille ja ohjelmoida vaikka silmät kiinni.

Delta Heavy - Kill Room
En ole katsonut jakson puolistakaan Dexteriä, mutta sen verran tiedän, että tämä on parasta käyttöä "Surprise Motherfucker"-samplelle. Tiedän myös, että sarjassa kuolee joku, enkä sen vuoksi ole sitä oikeasti edes katsonut, koska spoilasin sen itseltäni kun luin Wikipediaa.

Lou Master - Boys Do Fall In Love
Myös miehillä on tunteet. Vähän huonommat tunteet kuin oikeilla ihmisillä, mutta joitain aivoissa tapahtuviksi kemiallisiksi reaktioiksi tunnistettavia juttuja kuitenkin.

Sons of Sonix feat. Melanie C - Numb (Midnight City Remix)
Yksi päivä näin Iltalehdessä otsikon, jossa Mel B (väärä Mel, mutta ei anneta sen haitata) kertoi olevansa ainoa Spice Girlseistä, joka ei tehnyt "sitä" Robbie Williamsin kanssa. Otsikosta ei käynyt ilmi, mitä tämä "se" oli, mutta eiköhän se sexiä ollut. Täytyy todeta, että Mel B on varmasti maailman ainoa ihminen joka ei ole harrastanut seksiä Robbien kanssa. Itsekin olen tehnyt joka kerta "sen" kun olemme olleet Williamsin kanssa Oulussa samassa hotellissa.

The Potbelleez feat. Zoe Badwi - Horny (Ryan Riback Remix)
I'm horny 
Horny, horny, horny 
So horny 
I'm horny, horny, horny 
I'm horny 
Horny, horny, horny 
So horny 
I'm horny, horny, horny tonight

Modernia laulunkirjoitusta hienoimmillaan.

Chocolate Puma & Tommie Sunshine - Take The Ride
Tässä on mukava, syvältä ruoppaava basso. Chocolate Puma on viime aikoina ollut muutenkin kovassa vedossa, ja viime aikoina onkin julkaissut monta loistavaa house-kipaletta Heldeepillä.

Shlømo - Vertigo
Teknoa Daniel Averyn uudelta mix-cd:ltä. Synkkää ja tummaa teknoa, kuten asiaan kuuluu. Hypnoottinen taitaisi olla paras sana kuvaamaan tätä.

Jason Ross & Ilan Bluestone - Meta
Ihka oikeaa, aitoa ja rehellistä trancea.

Gareth Emery feat. Wayward Daughter - Reckless (Denza Remix)
Halpaa, kaupallista ja popahtavaa trancea. Joka on vielä hardstyleksi remixattu. Ai ai.

Public Service Broadcasting - Go! (Louis La Roche Remix)
Mielenkiintoista musiikkia, jonka vokaaliosuuksina toimii kuulaskeutumisen yhteydessä tuotettu radioliikenne. Jos nyt oikein tunnistin viestien sisältöä, saattaa olla muukin avaruusseikkailu.

Radical Face - Sunn
Radical Face tekee musiikkia, joka on pääasiassa sellaista vähän melankolista ja masentavaa. Sopii mainiosti siis suomalaiseen makuun.

Rammstein - Ohne Dich
Rammsteinilta tuli tällä kertaa kokoelma pianolla tehtyjä akustisia uudelleenversioita vanhoista hiteistä. Vähän olivat ehkä pelkistetympiä kuin mitä itse olisin tykännyt, mutta ihan hyviä silti. Ohne Dich taittui varsinkin nätisti pianoversioksi.

Apulanta - Aurinkoon
Kävin toissa viikonloppuna Seinäjoella katsomassa Apulantaa, ja tämäkin biisi tuli livenä. Henkilökohtaisella tasolla menin pähkinöiksi ja olin innoissani.

Tästä oli jo puhetta joululaulupostauksen yhteydessä, mutta pistetään vielä muistutus: Soitan teknoa ja tech housea Oulun 45 Specialissa 2.12.2016 rakkaalla DJ-nimellä Eddie Icicle. Tule paikalle tai ole nelikulmio, jonka kaikki sivut ovat yhtä pitkät ja kaikki kulmat ovat suoria eli 90°.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti