keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Tein jutun: Muotisuunnittelija Esclados Janvierin debyyttimallisto

On hyvin helppoa nousta muodin aallonharjalle: tarvitsee vain listan ranskalaisista nimistä, joista valitsee itselleen ne, joiden etu- ja sukunimien alkukirjaimet suunnilleen täsmäävät omiin. Lisäpisteitä voi ansaita kokkeliaddiktiosta, anoreksiaan sairastumisesta ja haute couturen todellisen merkityksen tietämisestä. Tervetuloa alalle.

Joka tapauksessa, päätin kokeilla elämässäni jotain uutta. Jota mahdollisesti kadun, tai vähintään häpeän vielä joskus. Suunnittelin nimittäin t-paidan, ja laitoin sen Teespringin kautta myyntiin. Teespring on palvelu, joka käytännössä mahdollistaa vaatteiden myymisen ilman että itse oikeastaan joutuu valmistamaan tai postittamaan mitään. Toimiiko se? En tiedä, en ole kokeillut. Luotto on kova.

Mikä on paras paikka myyntilinkille? Ehkä tämä.

Paidan vauhdikkaan suoraviivainen ja värikäs design kuvastaa sitä tilannetta, kun töissä, kotona tai missä tahansa tietokoneen parissa, alkaa homma keittämään yli niin pahasti, että siinä on jotain kaunista, jotain runollista, jotain uskomatonta. Häpeäkseni myönnän, että käytin paria kuvituskuvaa ja Illustratorin image tracea hyväksi, mikä taitaa kyllä ihan näkyä kuvaa katsomalla.

Hintaa lopputuotokselle tuli toimituksineen noin 18,5€. Tämä on näkökulmasta riippuen joko aika kallis (itse harvoin maksan yli seitsemää euroa t-paidasta) tai halpa (Zalandossa kallein t-paita kustantaa melkein 265 euroa). Itse koin tässä tilanteessa hinta-laatusuhteen jopa niin hyväksi, että ostin itse. Jos ei itse uskalla ostaa niin silloin on sama jättää myymättä.

Mielelläänhän tähän pari sataa laittaa.

Toisaalta, jos se ostopäätöstä helpottaa, niin kaikki tuotot (n. 1,45e / paita) menevät hyväntekeväisyyteen Colon Cancer Alliancelle. En tarkalleen tiedä keitä he ovat tai mitä he tekevät, mutta koska syöpä, ja eritoten paksusuolensyöpä, on kohtuullisen perseestä (kirjaimellisesti tässä tapauksessa), ehkä he keksivät sille jotain mukavaa käyttöä. Toivottavasti he eivät kuitenkaan tue syöpää, vaan lähestyisivät sairautta enneminkin sen parantamisen kannalta.Periaatteessa kuitenkin saavutin tavoitteeni: saan itselleni hienon, kustomoidun paidan (ehkä) ja tuen hyväntekeväisyyttä (ehkä). Jos paita säväyttää myös esimerkiksi sinua niin sen saa ostaa täältä. Tai oikeastaan en voi edes kieltää ostamasta. Mutta huomaa, aikaa on vain rajallisesti! 25. päivä on viimeinen mahdollisuus laittaa rahat tähän tulevaisuuden klassikkoon.

Tällä paidalla saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti