maanantai 8. elokuuta 2016

Weekstart-festivaali

Weekstart-festivaali on neljäpäiväinen lifestyle-festivaali, jota vietetään joka ikinen viikko maanantaista torstaihin ympäri maailmaa. Liput maksavat pyöreät 0€ ja osallistuminen on ehdottoman pakollista. Osanottajamäärä voidaan tälläkin viikolla mitata miljoonissa, ellei peräti miljardeissa. Pääesiintyjinä ovat tarpeettoman kova väsymys, uskomaton vitutus ja "se mitä nyt Spotify sattuu soittaamaan".


Festivaalilla on missio. Weekstart-festivaalin tarkoitus on muistuttaa jokaista sen kävijää siitä, kuinka he ovat vain pienen pieni osa galaktista oravanpyörää planeetalla, joka kulkee vääjäämättä kataklysmiään kohti. Osallistuminen saa myös ihmisen arvostamaan täysin uudella tavalla Weekstop-festivaalia, joka vietetään perjantaista sunnuntaihin. Tätä ei sovi sekoittaa Weekend-festivaaliin, jonka tarkoitus on lähinnä antaa teineille mahdollisuus vetää ensimmäiset festarikännit ja menettää neitsyys bajamajassa.


Festareiden esiintyjät ja tunnelma ovat tarkkaan valittuja suuren, jopa kosmisen tavoitteen saavuttamiseksi. Yllätysesityksiä saatetaan myös nähdä viikonlopun aiheuttaman katumuksen ja maanantaiaamun fyysisen pahoinvoinnin muodossa. Koko festaritiimi toivottaa ihmisille mahdollisimman siedettävää alkanutta juhlaviikkoa. Ensi viikolla nähdään taas. Ja sitä seuraavalla. Kyllä se siitä. Ainakaan täällä ei ole Antti Tuisku pääesiintyjänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti