keskiviikko 3. elokuuta 2016

Grressor - voi kehveli

Tänään töissä koin huomattavaa turhautumista, jota joku voisi barbaarisella kielellä kuvata "vitutukseksi". Tämä tunne oli kuitenkin lopulta onnenpotku, sillä sen ansiosta sain ajatuksen uuteen maailman parhaaseen start-uppiin, Grressoriin. Antakaa kun kerron pitchin, lupaan että vakuututte.

---

Maailmassa on yli seitsemän miljardia ihmistä. Jokainen heistä tuntee jotain, joka ikinen hetki: rakkautta, iloa ja jopa vihaa. Kaikki nämä tunteet ovat ihmiskunnalle äärettömän tärkeitä, emmekä voisi elää ilman niitä. Viha on kuitenkin poikkeuksellisen voimakas tunne, ja sen väärin viestiminen aiheuttaa ongelmia ihmisille heidän työssään, ihmissuhteissaan ja kaikilla muillakin osa-alueilla.

Geneerinen "tunteita herättävä" kuva.

Grressor on maapallon elämän mullistava palvelu, joka varmistaa, ettei tämä virheellinen vihan ilmaisu aiheuta enää ihmisten elämässä ongelmia. Palvelu nimittäin kertoo käyttäjän lähimmille ihmisille kuinka hän voi. Onko hän ehkä vihainen, mahdollisesti jopa raivoissaan, vai kenties vain väsynyt tai nälkäinen? Grressor tietää totuuden.

Uniikki älyranneke tunnistaa sataprosenttisen tarkasti, kun ihminen tuottaa yleisiä ruumiillisia vihareaktioita. Näitä ovat esimerkiksi sykkeen nousu, kevyt hikoilu ja lihasten jännittyminen. Oireita havaittuaan älyranneke on yhteydessä pilvipalveluun, joka hajautetusti P2P-verkon avulla laskee aukottomasti ihmisen raivon määrän.

Sinisävyinen kuva tietokoneesta osoittaa, että hallitsemme tietotekniikan ja olemme todellisia hakkereita.

Kun absoluuttinen määrä on laskettu, älykkäästi oppiva järjestelmä tekee käyttäjän puolesta vihaisen päivityksen sosiaaliseen mediaan. Tämän päivityksen sävy riippuu täysin käyttäjän reaktioiden voimakkuudesta, vaihdellen kevyestä "voi kehveli"-päivityksestä aina rajuimpaan "AAAA VITTUU AAA MÄÄÄ HAKKAAN KAIKKI PASKAKSI"-päivitykseen.

Mitäänsanomaton kuva pilvestä ja muutamasta tietotekniikkaan liittyvästä laitteesta.

Tämä briljantti palvelu tarjotaan ihmisille uniikkina SaaS-palveluna. SaaS on lyhenne sanoista "Service as a Service". Tämä kuvastaa Grressorin yksinkertaista ja maanläheistä lähestymistapaa tähän ihmisiä vuosisatoja kalvaneeseen ongelmaan. Vaikka teknologiamme onkin edistyksellistä, meille aina ihmiset ovat se suurin prioriteetti.

Näin paljon meillä olisi muutaman vuoden päästä rahaa jos kaikki ovat yhtä idiootteja kuin tähän sijoittava ihminen.

Nämä älykkäästi ihmisen käyttäytymiseen ja fysiologisiin reaktioihin perustuvat päivitykset varmistavat, että kaikki varmasti tietävät ihmisen todellisen mielentilan. Koko maailman hyvinvointi paranee, kun yksilöt havaitsevat tarkalleen miten muut todellisuudessa voivat. Grressor pystyy jopa pelastamaan ihmishenkiä, sillä ihmiset tietävät pysyä turvassa psykopaateilta, ja näin pystymme Grressorin avulla takaamaan turvallisemman ympäristön kaikille.

Me olemme kaikki tällä samalla pallolla, tehdään siitä jälleen hyvä Grressorin avulla.

Grressor - Jotta maailma olisi vähän parempi paikka

---

Jos tunnet jonkun, joka haluaa laittaa miljoonia tällaiseen ideaan, niin kerro ihmeessä. Voin ottaa rahat pois  typeryksiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti