lauantai 16. heinäkuuta 2016

Kuukauden soittolista: Heinäkuu 2016

Kuukauden turhimman postauksen aika. Se, mikä tekee tästä vielä poikkeuksellisen tarpeettoman, on se kylmä tosiasia että tämän kuukauden listassa on keskimääräistä enemmän räppiä. Höh.

Nyt kävi näin.Anderson Paak feat. T.I. - Come Down
Groovaavaa räppiä hyvällä, jalan alle menevällä fiiliksellä. En suoraan sanottuna osaa kirjoittaa räpistä mitään kun en sitä normaalistikaan paljoa kuuntele.

Danny Brown - Smokin & Drinkin
Pueblo Cafe - Todo Mi Vida
Viime aikoina on tullut katsottua Silicon Valleyta, ja sen soundtrackilta jäivät nämä kaksi mieleen. Eritoten jälkimmäinen. Ei varmastikaan yllätä, että kyseiseen biisiin liittyi latinogangsteri.

Nollapiste, Artturi & Majuri - Ei mitään asiaa
Ei mitään asiaa, ei mitään asiaa kun kysyn ämmiltä käynks mä vittu useemminki täällä

Juuri kuten itsekin asian muotoilisin. Vitun ämmät.

Petos - Vittuun Sun Swägi
Tällä kaverilla on paha mieli monestakin asiasta. Lähinnä kai siitä, kuinka nuoremmat ihmiset ovat perseestä. Tämä on sanoma, joka on helppo myös itse allekirjoittaa.

Dxxxa D, Hzzzt & Minki - Ma-Ti-Ke-To-Pe-La-Su
Turha ees kysyy mitk on illan speksit
On vaan yks targetti ja se on pleksit

Burns - Run Things
Muistan Burnsin parhaiten Calvin Harrisille tehdystä I'm Not Alone -remixistä, joka ei saavuttanut välitöntä paikkaa sydämessäni. Mukava nähdä että seitsemässä vuodessa on tapahtunut kehitystä. Tai sitten joku muu on vain ominut saman taiteilijanimen.

Armin van Buuren - Dominator
Jokaisella DJ:llä/tuottajalla tulee joskus elämässä vaihe, kun on ehdottomasti pakko tehdä oma versio Human Resourcen Dominatorista. Nyt tuli AvB:n vuoro. Aika kuivakka veto. Alkuperäisen voisi viimein jättää rauhaan. Jos tiedät jonkun, joka suunnittelee tästä remixiä, pysäytä hänet.

Gunther & The Sunshine Girls - No Pantalones
Tämäkin ukko on ilmeisesti vielä hengissä. Siinä missä vanhat kipaleet olivat perushassua purkkapoppia, on tämä uusi pläjäys lähinnä vaivaannuttavaa kuunneltavaa. Sitä paitsi toivoiko joku oikeasti Guntherin comebackkia, tämä vitsi meni vanhaksi jo hyvän aikaa sitten.

Plastic Farm - Lead Me
Kanadalainen yhden miehen bändi. Olen aina kadehtinut ihmisiä, jotka pystyvät soittamaan useampaa kuin yhtä instrumenttia, sillä itse en taivu edes siihen yhteen.

Mira Luoti - Lähiölaulu
En ikinä varsinaisesti tykännyt PMMP:stä, mutta nyt kun bändin jäseniltä on alkanut tulla soolotavaraa, on sekin alkanut kuulostaa hyvältä. Vesalalta en ole vielä kuullut yhtään hyvää kappaletta. Mira Luoti on onnistunut tekemään yhden kuunneltavan biisin, tämän, joten hän on toistaiseksi johdossa.

The Singularity - Wetter
Ensimmäisen kerran, kun laulaja avasi suunsa, luulin että Maniac lähti soimaan. Ei sentään. Kasarivivahteista synapoppia kuitenkin. Säe "I want to make you wet with my perspiration now" herättää oksennuksensekaisia ajatuksia, muuten ihan jees.

TJH87 - New Horizons
Uutta musiikkia näiltäkin tyypeiltä. Kuulostaa aika paljon Porter Robinsonilta hänen Years-levynsä aikoihin. Eli aika erilaista tavaraa kuin mitä TJH87:lta voisi odottaa.

DJ Shadow - The Mountain Will Fall
Shadow on tyyppi, joka on tehnyt DJ-hommia pitempään kuin minä olen ollut hengissä. Sitkeä kaveri, itse hapotuin levyjen soitteluun riittävän pahasti neljässä vuodessa. Toki todennäköisesti DJ Shadow ei soita Kempeleen paikallisräkälässä kasarirokkia, mutta kuitenkin.

Sigur Rós - Óveður
Jalkapallo loppui, ja Islanti pärjäsi yhtä hyvin kuin mitä ennakkoon veikkailinkin. Eli hyvin. Sen kunniaksi uusi single saarivaltion toiseksi tunnetuimmalta musiikkikeskittymältä Sigur Rosilta. Outoa settiä, eli juurikin sitä mitä pitikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti