sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Juha78 tulin tänne takiasi

Nyt kun kerran menetin maineeni myöntämällä katsoneeni Temptation Islandia, niin heitetään lisää vettä kiukaalle ja myönnetään, että olen myös katsonut Bacheloria, joka tunnetaan myös nimellä Unelmien Poikamies. Ohjelman pointti ytimekkäästi on se, että yksi mies valitsee paristakymmenestä naisesta unelmiensa kumppanin. Välitöntä mielipahaa ja vollottavia muijia riittää.

Ohjelmasta on muuten olemassa myös versio nimeltä Unelmien Poikamiestyttö, jossa sukupuoliroolit on vaihdettu toisinpäin. Samanlaista 1-nainen-20-miestä toimintaa voi seurata myös Tivolin tanssilattialla, kun tätä ohjelmaa ei televisiosta (vielä (onneksi)) tule.

Tämän vuoden unelmien poikamies on 37-vuotias Juha, joka sporttinen, fiksu, rikas ja komea. Vähän kuin minä, pelkästään vanhempi. Joskaan en ole poikamies, pahoittelut naisille. Joka tapauksessa, tein häkellyttävän huomion maailmasta: Vilma Alinan hittibiisissä Juha88 lauletaan seuraavanlaista Tinder-deitistä:

Mut heti, kun tuun sisään
huomaan äijällä on ikää
ainakin sen minkä väitti
plus kymmenen vuotta lisää

Eli jos miehen nickki Tinderissä olisi Juha88, tämän oikea syntymävuosi olisi siis periaatteessa vähintään 1978. Tämä "Juha78" puolestaan vastaisi iältään Unelmien Poikamies -sarjan Juhaa. Tämä _ei_  voi olla sattumaa. En ole ole hullu, olen nähnyt totuuden ja se täytyy kertoa. Se täytyy levittää ympäri maailmaa. Eli seuraavaksi varmaan pitäisi ottaa Seiskan vinkkipuhelimeen soitto.

Tässäkin ohjelmassa oli muuten pakko raahata osallistujat etelään, Etelä-Afrikkaan tarkalleen ottaen. Ja kuten Temptation Islandissa, niin myös Bachelorissa ihmisten naamoista löytyy kaikki mahdolliset punaisen sävyt. On varmasti vaikeaa valita mieluista naista, kun kaikki näyttävät hikisiltä puolikypsiltä porsaan paisteilta.

Päivän muissa uutisissa, söin tänään SuklaaSade -merkkisiä keksejä ja niistä tuli mieleen klassinen Chocolate Rain -musiikkivideo.

Some stay dry and others feel the painJa klassisesta Chocolate Rain -videosta tulee mieleen klassinen Chocolate Rain -drum'n'bass remix.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti