sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Uusi maailmanennätys

Varmasti kaikille tuttu tilanne: kiire vessaan ja myyrä kurkkii jo puolimatkassa lahjetta. Mutta juuri kun lyö itsensä renkaalle ja housut on kintuissa, tajuaa että puhelin jäi jonnekkin. Millä nyt täyttää elämästään kymmenen minuutin tyhjiön? Shampoopullon kylki on luettu jo useampaan kertaan, jospa tällä kertaa lukisikin hammastahnatuubia. Väärin! Tee sen sijaan maailmanennätys.

Syystä tai toisesta vessasta löytyi siivotessa ämpäri, jossa oli pitkälle toistakymmentä vessapaperirullan hylsyä. Näillä pystyi harrastamaan yhtä suosikkiasioistani: hylsyjen tunkemista toistensa sisään. Jokainen askartelija huutaa kauhusta tämän kuultuuan, sillä ilmeisesti hylsyistä voisi askarrella vaikka mitä, jos on mielikuvitusta. Vahva jos. Ekologisempaa (vaikkakin tylsempää) ne tosin on silti kai laittaa kierrätykseen.

Joka tapauksessa, onnistuin saamaan seitsemän hylsyä yhden sisään. Periaatteessa tilaa näytti ainakin olevan vielä kahdeksannellekin, mutta koossapitävä hylsy alkoi sen verran ilkeästi hajoilla kun runnoin uutta sisään että päätin jättää sikseen. Julistan kuitenkin itseni maailmanennätysukkeliksi, sillä en tiedä ketään joka olisi mahduttanut enempää hylsyjä toisiinsa.

Siellä lepää
Haastankin kaikki kokeilemaan tätä seuraavan kerran kun tekemisen puute iskee vessassa tai muuten vain elämässä. Jos omistaa pelkästään hylsyjä, joissa on vielä vessapaperia, niin voi rullata paperin pois ja tehdä siitä paperimassaa. Tästä massasta voi sitten askarrella vaikka paperimassakalan.

Väsynyt mutta onnellinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti