torstai 3. maaliskuuta 2016

Thomas the Dunk Engine

Selailin eilen Imgurin paskapostauksia, kunnes vastaan tuli seuraava kuva, joka muutti elämäni kulun täysin:


Toki hassunhauskan nettimeemin kutsuminen genreksi on aikamoista liioittelua. Lueskelin kuitenkin kommenteja, ja ilmeisesti tälle harrastukselle on omistettu oma ali-reddit (mille ei olisi?). Ja Redditistä löytyi kohtuulliset ohjeet oman Slam Jamin tekemiseen. Ja pakkohan sitä oli kokeilla. Wanhana "musiikkimiehenä" kaivoin Abletonin kovalevyn nurkasta ja pyöräytin ehkä kaksi kuluneinta Internet-läppää yhteen pakettiin: Tuomas the donkkiveturi ja juurikin se Space Jamin tunnari.


Waiting for the content-id to kick in.

Yllättävän hyvä tuli, joskaan idea tuskin on originaali. Toisaalta en kyllä tästä jaksanut edes kauheasti stressata, koska tein huvin vuoksi äkkiä jotain. Toisin kuin silloin kun päätin alkaa maailman parhaaksi DJ:ksi, ja kaikki oli niin vakavaa ja tärkeää (mutta siitä on jo aikaa). Ensi kerralla voisi käyttää ehkä enemmän kuin puoli tuntia aikaa jos viitsii tehdä toisen samanlaisen oksennuksen.

Ja nyt kun kerrankin tästä tuli puhetta, niin tässä on ehkä paras video Slam Jam -aiheesta. Sisältää pätkiä myös Dotasta, joka on eniten pelaamani pc-peli, ja Anti Magesta, jolla en ikinä oikein oppinut pelaamaan.Ja no, perhana, milloin sitä muka tulee seuraavan kerran kirjoitettua Tuomas-veturista? Laitetaan nämäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti