keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kymmenen asiaa, jotka näkisin mieluummin Temptation Islandissa, kuin ne asiat mitä siinä nyt näen.

Olen katsonut jakson Temptation Islandia (älä kysy, en kerro). Niille, joilla on vielä molemmat aivosolut tallessa ja ohjelma katsomatta, niin lyhyesti kupletin juoni: kyseessä on ohjelma, jossa neljä pariskuntaa erotetaan toisistaan ja erotetut puoliskot laitetaan vastakkaista sukupuolta olevien 10 sinkun keskuuteen bailamaan ja baneskelemaan. Laatuviihdettä. Tässä kuitenkin 10 asiaa, jotka näkisin mielelläni ohjelmassa, jotta se voisi olla entistä korkealaatuisempaa ohjelmaa.

1. Joku erilainen tyyppi
Kun ainoa ero ihmisten välillä on se, miten rasittavaa murretta he puhuvat, alkaa toivoa vähän enemmän vaihtelua. Joku johon voi samaistua. Esimerkiksi kernel-guru. Koska itsekkin olen guru, toki. Sain tänään töissä guru-sandaalitkin. Tosin oikeissa guru-sandaaleissa ei ole takaremmiä.

Nyt kärsii työntää sormen pistorasiaan, vai miten se ESD taas toimikaan?
2. Talvinen Suomi
Lämpimässä Thaimaassa (tai jossain kaukana) punoittavia ihmisiä vähissä vaatteissa on ikävä katsoa. Suomessa ei 1) nahka pala 2) vaatteet pysyy päällä. Toki vähissä vaatteissa olevat ei-punoittavat ihmiset ovat periaatteessa ok, mutta Big Brother todisti aika mallikkaasti miten hyvältä se näyttää.

3. Aurinkorasva
Jos ei maisemanvaihdos onnistu, niin jotain sille punoitukselle pitää tehdä, muuten puolet porukasta palaa kotia melanooman kanssa ja verkkokalvoon palaa punainen läikkä.

Tätä kaveria ei punoitus paina.
4. Pekoni
Kaikki on parempaa pekonin kanssa. En tiedä miten se suoranaisesti tässä tapauksessa auttaisi, mutta ei se nyt enää tästä ohjelmasta huonompaa voisi tehdä.

5. Paavi Urbanus II
Sen lisäksi että Urbanus Toinen koki tärkeäksi aloittaa ensimmäisen ristiretken, hän olisi myös mielenkiintoinen hahmo tällaisessa paheellisessa ympäristössä. Keskiaikainen katolinen uskonnollinen moraali toisi mukavaa kontrastia.

Pope does not approve.
6. Terve parisuhde
Vähän saman kuin toivoisi näkevänsä nolla varoitusta kääntäjässä. Mutta aina voi haaveilla.

7. Rönttönen
No perhana, jos ohjelman pointti on saada puolitutut kännissä nussuttelemaan, niin näytetään sitten loppuun saakka. Töissä yksi henkilö muuten sanoo Enter-nappulaa rönttöseksi, mikä on mielestäni äärettömän hauska nimitys sille.

8. Minä
Jos jossain on käytännössä loputon alkoholibuffetti tuotantoyhtiön piikkin, niin se on paikka jossa haluan sijaita. Rasittavat muijatkaan eivät haittaisi niin paljon kun nesteytys olisi kunnossa.

9. 28 kappaletta 10 kilon hiekkasäkkejä ihmisten sijasta
Ohjelmaan osallistujien älykkyysosamäärä, sex appeal ja viihdyttävyys nousisi räjähdysmäisesti tämän vaihdoksen myötä. Katsoisin.

10. Hyvän tv-ohjelman
Tämä yksinkertainen peliliike voisi huomattavasti parantaa halua katsoa ohjelma toisenkin kerran. Mutta kaikkea ei voi saada tälläkään elämän osa-alueella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti