maanantai 21. maaliskuuta 2016

Kuukauden soittolista


Olen yrittänyt vähentää musiikista bloggaamista, koska musiikki on keskimäärin niin subjektiivinen aihe että siitä on mahdotonta kirjoittaa mitään järkevää. Tein kuitenkin kuukauden soittolistan (ja tekstin siitä), koska pakko nyt jotain edes. Lista koostuu Spotifyn Discover Weekly, Fresh Finds ja New Releases osioiden tarjoamien kappaleiden lisäksi mielivaltaisesti satunnaisista biiseistä. Eli vähän kaikille jotain, mutta kenellekkään ei paljon mitään. Paitsi minulle.Joitain parhaita poimintoja listalta ja selityksiä kysymykseen "Miksi?" seuraa alla:

Stam1na - Meidänkaltaisillemme
Stam1na päästi pihalle uuden levyn viime viikolla. Tämä oli mielestäni helposti levyn paras biisi, ja oli siellä pari muutakin hienoa vetoa.

Deftones - Doomed User
Mukavaa mättöä Deftonesilta. Ei ehkä paras kappale mitä olen bändiltä kuullut, mutta se on uusi niin ainakin se on vaihtelua.

Negatiiviset Nuoret - Mä oon niin ruma
"Ultraäänes näky pelkkä kasa paskaa ja kätilö sai slaagin ku se otti sitä vastaan" on paras aloitus kappaleelle mitä olen hetkeen kuullu. Rattoisaa pop-punkkia.

Jaakko Aukusti - Himalaya
Ehkä paras suomalainen artisti tällä hetkellä. Kevyen oloista poppia, joka vaatii kuitenkin useamman kuuntelukerran sulatuksen ennen kuin alkaa upota.

Lord Est & Peris - Ralleissa
Rehellisesti sanottuna en ole saattanut kuunnella tätä biisiä kertaakaan alusta loppuun. Olin vain niin yllättynyt että Lord Est tekee vielä musiikkia että oli pakko laittaa.

Stig - IT-mies
Ei tätä tarvitse edes perustella. Kuulostaa samalta kuin Stig aina, mutta sanoituksella joka osuu ja uppoaa ammattiuraansa aloittelevaan IT-mieheen.

Lasse Holm - Cannelloni Macaroni
Taitaa olla listan ainoa kasari. Antaa videon puhua puolestaan:


Vuoden 1986 parhaat lyriikat, tässä ja nyt. Ei ollut varaa ostaa savuja ja pyroja videoon niin nakellaan sitten jauhoja ja makaroneja.

Huoratron - XXVI Crimes of Love
Uusi Huoratron kuulostaa enemmän kuin vähän Gesaffelsteinilta, mikä ei sinänsä ole paha asia. Syntikkahardcorea parhaimmillaan.

Get Real, Claude VonStroke & Green Velvet - Mind Yo Bizness
Claude VonStroke on ehkä paras "tällaisen" musiikin tuottaja. En tiedä genreä, en minä mikään musiikkitoimittaja ole. Joku techno/tech house.

Rusko - Cockney Thug (Caspa Remix)
When your spirit is floating down that tunnel, towards the light 
You know what's behind the light? 
It's not God, it's me
And I'm gonna kick your poncey soul 
All the way back down the tunnel 'till you choke on your own fucked up ribs

Sash! vs. Olly James - Ecuador
Uudelleenversiointi ysäriklassikosta. Olisi voinut olla paljon huonompikin, yllätyin positiivisesti. Raiskaus joka ei tuntunutkaan pahalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti