perjantai 19. helmikuuta 2016

Syntymäpäivä

Täytin tällä viikolla vuosia. 25. Neljännesvuosisata. Nyt olen sitten virallisesti iältäni lähempänä 30 vuotta kuin 20 vuotta. Ja lähempänä 50:tä kuin nollaa. Ja 50 pyöristyy 100:ksi. Vanha olo. Sinänsä kai 25-vuotiaana ei saavuta mitään etuja kuten vaikka 18-vuotiaana.Syntymäpäivät ovat nykyään tosin hieman erilaisia kun on aikuinen. Töissä sai kokea ylimääräisiä sydämentykytyksiä, kun jännitin mitä on tullut munittua uudessa puljussa ensimmäisen kuukauden aikana. Merkkipäivän kuitenkin huipensi se, että en saanut potkuja ja katselmointi meni läpi ilman että joutuu tekemään kaikkea uusiksi. Mielestäni olisi muuten hienoa, jos syntymäpäivänä HR toisi kahvihuoneesen pullan päivänsankarille.

Ja tottakai jokaiseen syntymäpäivään kuuluu soitto asiakaspalveluun. Olin todellinen onnenpekka, sillä sain soittaa jopa kaksi puhelua. Toinen DNA:lle, kun "ilmaiset" palvelut olivatkin muuttuneet maksullisiksi. Saattaa tietty olla, että itse en jaksanut kuunnella tarkkaan kun myyjä selitti jotain liittymänvaihdon yhteydessä (en tiedä, en kuunnellut). Laskusta tällaiset asiat viimeistään huomaa, onneksi rahaa on. Ainakin sen 16e. Tämän takia sitä töissä käydään.

Toinen huippukiva puhelu oli sitten Vattenfallille, kun piti perua hölmöyksissäni tekemä määräaikainen sähkösopimus. No, sieltäpä sitten alkoi tulla settiä että miten tätä ei kannata perua ja tämä on halpa ja varsin hyvä sopimus. Helvetti, jos olen itse laskenut ja sanonut puhelun alussa että perun kun saan halvemmalla niin ei se mussuttaminen enää siinä vaiheesta hyödytä. Lopulta sain kuitenkin peruttua, ja pääsin taas tekemään tuottavaa työtä.

Vattenfallin asiakaspalvelu
Illaksi sitten kotiin, ja kun nyt täytti melkein pyöreitä (eli vitosia) ja avokkikin oli töissä, niin päätin juhlistaa päivää istumalla koko illan tietokoneen ääressä koodaamassa projektia, josta ei ikinä varmasti tule valmista. Voisi ehkä joskus kirjoittaa koodausprojekteista jos jaksaisi, ainakin niissä voisi olla asiasisältöä tai asiasisällön jäämiä verrattuna tällaiseen epäkoherenttiin jorinaan.

Living the dream
No, myönnettäköön, ei se aikuisena vanheneminen oikeasti niin hirveää ole. Sain tänä vuonna jopa lahjan. Partakoneen. Mikä on sinänsä erittäinkin hyödyllinen lahja, koska partakone on ollut ostoslistalla useamman vuoden. Sitä ei vain tule hankittua, kun on niin laiska leikkaamaan partaa ja se jotenkin unohtuu. Kyllä minulla parta kasvaa, koska olen miehinen mahco mies. Ihan totta, uskokaa pois. Karvaa löytyy vaikka mistä uskomattomista paikoista.

TMI
Toinen siisti juttu oli töhnämunat. "Töhnämuna" on eräänlainen "pääsiäisyllätys". Eli joskus Marabou-valmisti maitokreemillä täytettyjä suklaamunia, jotka olivat paras juttu pääsiäisessä ja aika isossa osassa elämää muutenkin.. Nyt ei pariin vuoteen ole näkynyt. Sain kuitenkin tietoa luotettavasta lähteestä (hevostalli.net), että Prismassa on myynnissä hyviä korvikkeita. Ja kyllähän ne melkein yhtä hyviä olivat, parhaita tarjolla olevia töhnämunia.

Epic loot
Mutta tällaista. Lauantaina kaljaa ja vuoden päästä taas ruumis hieman lahonneempana juhlitaan, toivottavasti menevimmissä merkeissä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti