perjantai 12. helmikuuta 2016

Kohu-bloggaaja kirjoittaa kohusta kohutussa blogissaan.

Tuntuuko, että elämä potkii päähän? Etkö saa elämäsi rakkaudelta haluamaasi huomiota? Haluaisitko vain mainostaa jotain, mikä ei oikeastaan ole kovin hääppöistä? On aika aiheuttaa some-kohu! Alla helppo viiden kohdan ohjelma, jolla saat käytännössä mitä tahansa paskaa ihmisten tietoisuuteen.

1. Tee jotain viatonta, tai ainakin normaalitilanteessa hyväksyttävää.
2. Jaa tekemäsi asia sosiaaliseen mediaan, tai muuhun näkyvään paikkaan, saatesanoilla "lolol joku pahoitti tästä mielensä". Ei haittaa vaikkei oikeasti pahoittanut. Tuskin edes pahoitti.
3. Seuraa kuinka ihmiset sekoavat. "Miten tästä voi pahoittaa mielensä", "Kukkahattutädit asialla" ja "Eihän tässä mitään pahaa ole" ovat yleisiä kommentteja tässä vaiheessa.
4. Odota, että edellämainitut ihmiset alkavat jakaa tekemääsi asiaa eteenpäin saatasanoilla "lolol joku pahoitti tästä mielensä", koska he ovat niin teräviä ja nokkelia etteivät he pienestä hetkahda.
5. Kohdat 3 ja 4 alkavat lumivyörymäisesti lähteä toistumaan. Nauti viraalisuosiosta.

Bonuskohta: jos olet Twitterissä, niin käytä hashtagia #Xgate. Korvaa X omalla asiallasi, ja pian molemmat suomalaiset, jotka käyttävät Twitteriä, saavat tietää mikä on tämän päivän kuumin kohu.

Ja kyllä, tämä liittyy Sannin uuteen vittuun. Eli siihen biisiin. Tänäänkin tuntuu koko ajan tulevan otsikoita kohu-Sannin uudesta kohu-biisistä, jossa sanotaan kohu-vittu. Ja jonka nimessäkin on vittu. Silti en tiedä että kukaan olisi oikeasti pahoittanut mielensä muusta kuin biisin huonoudesta. Sanni on aikuinen, itsenäinen nainen ja saa sanoa vittu jos siltä tuntuu. Minäkin saan. Vaikken olekkaan itsenäinen nainen.

"Että mitähän vittua, kohta alkaa leego tippua" on ehkä yksi hienoimpia lyyrisiä oivalluksia hetkeen.
Ja olen valitettavan tietoinen siitä, että todennäköisesti nyt olen yksi niistä ihmisistä jotka levittävät "kohua" eteenpäin.

Kirjoittaja ei pidä sinitukkaisista naisista, koska niistä tulee hänelle mieleen smurffit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti