maanantai 21. joulukuuta 2015

Klikkiotsikkoarvailua

Koitan arvata klikkiotsikon sisällön otsikon perusteella.

6 tuntemusta paljastavat huonon seksin
  • Syyllisyys
  • Nälkä
  • Äkillinen kuoleman tunne
  • "Kuka tämä mies on ja miksi hän pöhisee päälläni"
  • Sisäinen sielua kalvava tyhjyys, kuin putoaisi jatkuvasti alas olemattomuuteen vailla pienintäkään toivoa mistään, mistä tarttua kiinni ja saada toivoa.
  • Epävarmuus
Oikeaa vastausta en oikeastaan löytänyt, mutta jotain perinteista "jos on paha mieli niin jätä juttu sikseen tai ajattele positiivisesti puksuttelun aikana" lööperiä se oli.

IL: Sara Forsberg on nykyään varattu nainen: "Olen löytänyt oikean ihmisen"

Näinä päivinä, kun ihmisten seassa kulkee jos jonkinmuotoista muodonmuuttajaa ja reptiliaania, on hyvä saavutus jos löytää ihka oikean ihmisen. Valitettavasti tämä juttu jää puolitiehen, sillä poikaystävän oikeaa ihmisyyttä ei millään tavalla todisteta. Tosin miehen todetaan olevan "normaali", mikä on sinänsä hieman epäilyttävää. Koska reptiliaani haluaa olla juurikin normaali.

Miss Universum -kisaajia ilman meikkiä ja täydessä tällingissä – kumpi parempi?

Tottakai meikin kanssa. Ei haahkoja viitsi katsella jos eivät jaksa sen vertaa nähdä vaivaa ollakseen kyyläämisen arvoisia. Tästäkään uutisesta ei löytynyt vastausta otsikon kysymykseen, pelkästään kysely lopusta jossa sai valita kuka näytti parhaalta ilman meikkiä. En äänestänyt ketään.

Lopputulos: en arvannut yhtään oikein, mutta yksikään otsikko ei sinällään vastannut itse juttua, joten en ota vastuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti