maanantai 28. joulukuuta 2015

Joululahjoja

Tänäkään vuonna en ilmeisesti ollut paha ihminen, sillä sain lahjoja. Enemmän kuin mitä ajattelin saavani, mikä on sinänsä aina yllätys. Periaatteessa tämä blogi on pari päivää myöhässä, mutta pistetään pari päivää jatkuneen päänsäryn piikkiin. Vasen puoli päästä on ollut kipeä, mutta en uskalla googlettaa toispuoleista päänsärkyä sillä ensimmäinen hakutulos on todennäköisesti aivokasvain tai vastaava. Onneksi tänään tuntuu olo paremmalta. Epäilen olotilan aiheutuneen huonosta vierasvuoteesta.


Hieno punatulkku-aiheinen kippo. Sisältää tällä hetkellä niin ikään lahjaksi saatua suklaata, jonka laatikon ehdin jo nakata roskiin. Minulla on aina ollut sydämessäni herkkä paikka pienille vihaisen näköisille pulskille linnuille, joten eiköhän tämä kippo päädy käyttöön suklaan syömisen jälkeenkin.


Aamu-/kylpytakki, sekoitan välillä keskenään mutta jonkinlainen takki kuitenkin. Kylpytakkia voi pitää aamulla, ja aamutakkiin voi kuivata itsensä. Loistava tilanteisiin kun ei jaksa laittaa housuja, eli varmaan kovaan käyttöön tulee. Nytkin kirjoitan tämä takki päällä ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Not the alarm clock I deserve but the one I need.
Herätyskello, ei pelkästään Batman-teemalla vaan Lego Batman-teemalla. Edelleenkin hyödyllinen lahja. Puhelimessa on syystä tai toisesta ollut vika, jonka vuoksi se hälyyttää herätyskelloa vain vajaan sekunnin ja lopettaa siihen. Useammankin kerran on tullut nukuttua pommiin. Ja onhan se paljon turvallisempaakin nukkua kun Batman valvoo vierellä.


EDT. En ole ikinä elämässäni omistanut hajuvettä, vaikka mielessä sellaisen hankkiminen onkin käynyt. Nyt omistan, enkä joutunut edes käymään sisäistä riitelyä itseni kanssa oikeasta hajusta. Nyt voi viimeinkin tuoksua muullekin kuin paskalle. Pidän vain epäonnisena "for him" tekstin sijoittelua: "Get ready for him".


Kokoelma hygieniatuotteita. Sopivaa jos ei halua näyttää tai haista erakolta. Yleensä ei halua. Kuvasta puuttuu suihkusaippua ja partavaahto mutta miehekästä ja hyvältä haisevaa tavaraa on kuitenkin kyseessä. Yritin epätoivoisesti käyttää avokin ruusun tuoksuista saippuaa viimeiset pari kuukautta, sillä oma erittäin miehekäs saippua loppui jo lokakuussa ja ajattelin saavani suihkusaippuaa joululahjaksi niin koitin säästää.

Miten voi näin yksinkertainen kuva epäonnistua näin pahasti.
Laukku, johon em. tuotteet sopivat. Ei ole vyölaukku vaikka niin aluksi katsoinkin. Tunnetaan ilmeisesti nimellä toilettilaukku, mikä on sinänsä harhaanjohtavaa sillä laukkua ei käytetä toilettina. Edelleenkin varsin hyvä lahja, sillä edellinen toilettilaukku on jo 7 vuotta vanha. Tein eräänä päivänä virheen ja haistoin vanhaa laukkua. Ei ehkä ihan tuorein lehahdus käynyt.


Kaksi t-paitaa. Varsin hienoja. Tykkään t-paidoista joissa on eläimiä hassuissa tilanteissa. Karhu, jolla on aurinkolasit ja kenguru, jolla on aurinkolasit ja kissa pussissa täyttää tiukat vaatimukset. Kovaan käyttöön nämäkin päätyvät, todennäköisesti kovempaan kuin kuvan oikeassa alakulmassa näkyvä lenkkari. En ole lenkkeilijäihmisiä. En ilmeisesti myöskään ole ahkera croppaamaan kuvia sopiviksi.

Kaiken kaikkiaan mukavia lahjoja. Sain myös vähän hynkkyä uutta talvitakkia varten, siitä lisää tulevaisuudessa. Toivottavasti antamani lahjat olivat muille ihmisille yhtä kivoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti