sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Cillit Bang

Cillit Bangin Facebook-sivu on ollut auki alle vuoden, mutta silti se aiheuttaa enemmän hymähdyksiä kuin osa siihen pääasiallisesti tarkoitetuista sivuista. On mukava nähdä, että monikansallisen tuotemerkin Facebook-sivulla osataan jopa käyttää hieman huumoria.


Pakko tosin myöntää, että itse en ole käyttänyt Cillit Bangia kuin kerran koiran häkin lattian jynssäämiseen. Tulihan siitä kohtuullisen puhdas, joskin pohjaan jämähtänyt liima ei meinannut millään irrota. En tosin tiedä olisiko sitä saanut millään muulla irti kuin polttamalla.Parasta antia Facebook-sivulla ovat lapsellisen kaksimieliseen huumorintajuun vetoavat Bang-kuvat, joissa ihmiset kertovat missä tilanteissa käyttävät Bangia (ei käänny suomeksi mitenkään). Tokihan näissäkin on varmasti taustalla suuren korporaation paineet, joten esimerkit "Me and my friends usually meet up and Bang in a group", "I like to Bang secretly when my wife is not home" ja "I force my children to Bang while I drink wine and watch Desperate Housewives" eivät välttämättä koskaan näe päivänvaloa.


Sattumalta myös yksi ensimmäisistä videoista jonka näin Inter_netissä liittyi Cillit Bangiin. Muistaakseni sivu oli jokin yksinkertainen tyyliin funnyvideos.com, ja videoiden katseluun tarvitsi silloin vielä Windows Media Playerin plug-inin. Kultaisia nuoruusaikoja.


Linkki vielä Facebook-sivulle jos kaipaa lisää Bangia elämään: https://www.facebook.com/CillitBangSuomi

Kirjoittaja ei saanut mitään tästä mainoksesta palkkioksi, mutta harkitsee hammastahnan korvaamista Cillit Bang: Kalkki & Lika -tuotteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti