lauantai 7. marraskuuta 2015

Vaatelöytöjä

Kuten jokaiseen Oikeaan blogiin kuuluu, on tärkeää aina esitellä uusia vaatteita jotka kirjoittaja on ostanut. Koska miellän itseni Oikeaksi bloggariksi (blogista tai texti-artisti ovat myös muutamia sopivia titteleitä) niin käyn läpi hienot löytöni Kauhavan Halpa-Hallista, jossa kävin tänä syksyisenä lauantai-aamuna.

Piti googlettaa kuka on hintalapussa esiintyvä mystinen Jack Stender. Ensimmäinen tulos on Kansasilainen postityöntekijä.
T-Paita, JST, 7.95€
Varsin hieno löytö JST:n kesä/syys/talvi/kevät-mallistosta, musta v-aukkoinen t-paita. Soveltuu ihmisille, joilla ei ole mielikuvitusta, jotka ovat muuten vain tylsiä tai jotka harrastavat Anssi Kela -teemaista cosplayta. Täytän kaksi näistä ehdoista, ja kolmannen täyttäisin jos jostain saisin peruukin. Ei kai tästä sen kummempaa sanottavaa ole. Paitsi että siinä on v-aukko. Olen siirtynyt käyttämään v-aukkoisia t-paitoja, koska ne tuovat muotoni paremmin esiin.

Jälkikäteen ajateltuna kukkalakana ei ole paras mahdollinen kuvaustausta.
Kauluspaita, Pulse, 15.00€ (Alennettu 19.95€:stä! 24.81%:n alennus!)
Tällä paidalla ajattelin tehdä voimakkaan fashion-statementin, ja näyttää kuvitteelista keskisormea syksyn pimeydelle ja harmaille poolo- ja neulepaidoille. En ole muuten pitänyt varmaankaan viiteentoista vuoteen poolopaitaa, pitäisi joskus koittaa. Pirtsakan värinen kauluspaita, jossa on minun lyhytkasvuisuudesta kärsiville käsivarsille liian pitkät hihat. Ainoa M-koon alennuspaita missä ei ollut perinteistä Halpa-Halli -tekstiä tyyliin "Super Intelligence" tai "Urban Adventure". Tai sitten selässä lukee kissan kokoisilla kirjaimilla "California Surf Club 72".

Koska olen köyhis niin en enempää raaskinut ostaa. Ehkä Halpa-Halli tästä ilmaisesta mainoksesta innostuu ja lähettää minulle läjän flanellipaitoja, joita voin sitten taas levitellä sängylle ja ottaa niistä lisää suttuisia kuvia. Koska niin muotibloggaaminen toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti